Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalay, Emin, Sekidika, Suleyman Lus, Celil ve Ali Yavuz Kol gibi oyuncular daha fazla sans gormeliler.

Ne varsa genclerde var.
mecbur kalmadıkça alt yapı oyuncuları oynatılmıyor garip bir şekilde. şanslılarsa eğer oynadıkları bölgede alternatif kalmayınca şans buluyorlar.

yazık bu çocukları madem son seçenek olarak görüyorlar, kiralasınlar oynayabilecekleri takımlara

Kolpacı tosunlara itibar etmeyin.Leminayı alırsak da şukredin.

Onyekuru'yu Kovac kadroda tutmak istiyor; Lemina beyni varsa bize gelir yoksa malum...
Ben en az 2 orta saha 1 kanat alınacağını düşünüyorum ama cok cabuk satsak bazı isimleri de.

Beşiktaş stadın elektrik faturasını zor ödüyor yav onyekuru vs ne alaka geçelim bu işleri.

Beşiktaş başkan olarak Ali Koç'u mu transfer etti çünkü hep bizim oyuncularla ilgileniyorlar.

Şamar oğlanına döndük bir bjk vuruyo bir fb. Başkan çık açıkla biz bu adamları zaten istemiyoruz de yoksa ortalık karışacak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye şamar oğlanına dönüyoruz anlamadım ki. Adamlar kiralıktı geldiler oynadılar gittiler. Şimdi istedikleri takıma da gidebilirler. Emekleri için teşekkür eder geçeriz.
He Onyekuru için burası ve Fatih hocanın yeri ayrıdır bunu göz önüne alır almaz onu bilemem de niye bu kadar abartıyorsunuz yok lemina yok onyekuru yok sinan yok şu yok bu. Yangıncı mısınız troll müsünüz artık ayırt edemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt