Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.017
- 748
Tek sırıtan Dany
Orta sahaya bak be. Forvete zaten diyecek bir şey yok.
Danynin yerine Ujfalusi olacak o zaman.
Birde Rieranin yerine Alex Telles.
Selcuk Inan yerine Mario Lemina.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek sırıtan Dany
Orta sahaya bak be. Forvete zaten diyecek bir şey yok.
Mert Hakan Yandaş'ın ayağı o.Yanlis mo goruyorum; kapak fotografinda ise bir futbolcunun antreman yapan fotografi var sanki
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ve en sag altta ise; Mert Hakan'in limitless paylasiminin fotografi var
ah be ...
Mert hakanmis o diye ekleyeyimYanlis mo goruyorum; kapak fotografinda ise bir futbolcunun antreman yapan fotografi var sanki
Hangi haberlerden bahsediyor acaba?
Ve en sag altta ise; Mert Hakan'in limitless paylasiminin fotografi var
Zoomlayinca gorebilirsiniz!!
Dany semih yerine luyindama marcao olsa sampiyonlar ligini alirdi bu kadro
Gelen bilgilere gore leminayla ugrasiyoruz rezalet her gun baska rezalet. transfer donemi bitene kadar fazla bir sey yazmıcam. bu kulubun futbol akli yok belli olduSezonun yarisini sakat gecirmis kiralik bir futbolcunun triplerini cekecek kadar dusmedik insallah. Lemina’ya 500bin sabit, 1 milyonda mac basi teklif eder isine geliyorsa derdim.
Fb logosu nerde renktaş?Ss atabilir misin?@galasevgisi, hesabinin twitter profil fotografi cok ilginc.
Fatih Terim fotografi var okey ama yanlarina zoomlayinca bir evden fotograf var ve fenerbahce amblemi var
Tamam hocam çözdüm olayı. Bir kısma kadar doğru hatırlıyormuşum. Zaten 17-18 sezonunda adam kiralıkmış Anderlecht'ten Kasımpaşa'ya. 2017-2018 sezonunun sonunda Kasımpaşa 2 milyon euroya bonservisini almış. Aldıktan sonra işte biz 5 milyona almaya çalıştık adamlardan. Çünkü çıkış maddesi vardı 5 milyona. Biz alamadık 2018'te taraftar adamı istemediği için. Sonra Kasımpaşa dedi ki "Biz bu adamın sözleşmesini uzatalım yoksa adam çok ucuza gidecek"Ozaman Aston Villa niye 10 Mio € verdi renktas, cikma bedeli olsa.
Haberlere pek inanma.
Benim bilgime göre 18/19 Sezonu - 10 Mio €luk bi Paket yapiyordu toplam maliyeti.
1 Sene sorna yani 19/20‘de PL‘ye gitti zaten.
Belki satin alip satacaklardi, ozaman Aston Villa belki 20 Mio € verirdi, kim bilir.
Benim bilgim böyle, Türkiyede her kafadan bir ses cikiyo genelde zaten yalan ve yanlis haberler.
Zaten böyle seylerde cok zayif kaliyoruz
@galasevgisi; duyumlaei tutmaya baslamis ancak twitter pp fotografinin arka plani bir garipHangi fotodan bahsediyorsun?
Kurtulmak istedigi asikar; anlasilan eylul de anca kiralarFırat gunayere göre south leminayi satmak istiyormuş bu nedenle bekletiyormus bu tarz bir şeyler dedi ilk hedef satmakmis
Lemina ne yazmış ingilizce bilen????