Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor, Denis Alibec için kulübüne 1 milyon Euro bonservis için resmî teklif yaptı.
Gaziantep FK’nın teklifi 800 bin Euro. (TransferWeb)

Sezonun yarisini sakat gecirmis kiralik bir futbolcunun triplerini cekecek kadar dusmedik insallah. Lemina’ya 500bin sabit, 1 milyonda mac basi teklif eder isine geliyorsa derdim.
Gelen bilgilere gore leminayla ugrasiyoruz rezalet her gun baska rezalet. transfer donemi bitene kadar fazla bir sey yazmıcam. bu kulubun futbol akli yok belli oldu

Fırat gunayere göre south leminayi satmak istiyormuş bu nedenle bekletiyormus bu tarz bir şeyler dedi ilk hedef satmakmis

screenshot atsana
Şöyle;
Screenshot_20200819-004111_Twitter.webp
Screenshot_20200819-004101_Twitter.webp
Screenshot_20200819-004048_Twitter.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz buna karsi ne dedik de saygisizlik diyor?

Ozaman Aston Villa niye 10 Mio € verdi renktas, cikma bedeli olsa.
Haberlere pek inanma.

Benim bilgime göre 18/19 Sezonu - 10 Mio €luk bi Paket yapiyordu toplam maliyeti.

1 Sene sorna yani 19/20‘de PL‘ye gitti zaten.

Belki satin alip satacaklardi, ozaman Aston Villa belki 20 Mio € verirdi, kim bilir.

Benim bilgim böyle, Türkiyede her kafadan bir ses cikiyo genelde zaten yalan ve yanlis haberler.

Zaten böyle seylerde cok zayif kaliyoruz
Tamam hocam çözdüm olayı. Bir kısma kadar doğru hatırlıyormuşum. Zaten 17-18 sezonunda adam kiralıkmış Anderlecht'ten Kasımpaşa'ya. 2017-2018 sezonunun sonunda Kasımpaşa 2 milyon euroya bonservisini almış. Aldıktan sonra işte biz 5 milyona almaya çalıştık adamlardan. Çünkü çıkış maddesi vardı 5 milyona. Biz alamadık 2018'te taraftar adamı istemediği için. Sonra Kasımpaşa dedi ki "Biz bu adamın sözleşmesini uzatalım yoksa adam çok ucuza gidecek"

Hatta yukarıdaki haberde de görebileceğin üzere 2018 Aralık'ta uzatılmış.

2019 yaz transfer sezonunda da zaten çıkış maddesi de olmadığı ve Trezeguet için Kasımpaşa'ya Villa'dan 10 milyonluk teklif geldiği için hiç bulaşmadık bile bu transfere ki zaten sonra adam gitti Villa'ya. Sonra adamla dalga geçildi "Orada bir şey yapamaz vs." diye. Şimdi de adamın yası tutuluyor. Öyle yani. Ben sana bütün gidişatı anlattım. İnternetten de hafızamı tazeledim. Doğru hatırlıyormuşum.

Bu da 2018 yazındaki haberler.

Hiç 10 milyon olayı dönmedi yani. Benim diğer cevapta yanlış yazdığım yer ise geçen sene değil de 2 sene önce adamı istemiş olmamız. O konuda haklısın. Çünkü bunun yerine Onyekuru'yu aldık. Onunla birlikte Rodri de vardı. Gereksizdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt