- 16 Haziran 2010
- 208.884
- 162.524
- 6.838
Savaş Çorlu: Galatasaray, Lemina transferinde büyük ilerleme kaydetti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaş Çorlu: Galatasaray, Lemina transferinde büyük ilerleme kaydetti
Ona mı fake diyor yoksa 1.2lere anlastigimiz haberlere mi?Besiktas Iddaasina FAKE diyor !
Gala Sevgisi'ne biri sormuş![]()
Gala sevgisi benim hesap dogru bakasetası alamayız 6 numarada siyahi olacakGalasevgisine sordum bakasetası alamayız 6 numara Afrikalı dedi
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok saygi olsyini cengizin konusmasindan sonraBizden yana saygısızlık ile ilgili bir şey yazmamış.
Ben herkese saygılıydım demiş.
Bu arkadas pek bir sey bilmiyor yaYeni taner karamanimiz h.o
Tamam hocam çözdüm olayı. Bir kısma kadar doğru hatırlıyormuşum. Zaten 17-18 sezonunda adam kiralıkmış Anderlecht'ten Kasımpaşa'ya. 2017-2018 sezonunun sonunda Kasımpaşa 2 milyon euroya bonservisini almış. Aldıktan sonra işte biz 5 milyona almaya çalıştık adamlardan. Çünkü çıkış maddesi vardı 5 milyona. Biz alamadık 2018'te taraftar adamı istemediği için. Sonra Kasımpaşa dedi ki "Biz bu adamın sözleşmesini uzatalım yoksa adam çok ucuza gidecek"
![]()
Kasımpaşa, Diagne ve Trezeguet ile sözleşme yeniledi!
Kasımpaşa, en önemli oyuncularından Mbaye Diagne ile 4 yıllık, Trezeguet ile ise 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.www.hurriyet.com.tr
Hatta yukarıdaki haberde de görebileceğin üzere 2018 Aralık'ta uzatılmış.
2019 yaz transfer sezonunda da zaten çıkış maddesi de olmadığı ve Trezeguet için Kasımpaşa'ya Villa'dan 10 milyonluk teklif geldiği için hiç bulaşmadık bile bu transfere ki zaten sonra adam gitti Villa'ya. Sonra adamla dalga geçildi "Orada bir şey yapamaz vs." diye. Şimdi de adamın yası tutuluyor. Öyle yani. Ben sana bütün gidişatı anlattım. İnternetten de hafızamı tazeledim. Doğru hatırlıyormuşum.
Bu da 2018 yazındaki haberler.
![]()
Trezeguet: 5 milyon
Kontratında “5 milyon Euro’ya serbest kalır” yazan Mısırlı için G.Saray ısrarcı Kasımpaşa ile başarılı bir sezonu geride bırakan Trezeguet sözleşmesine '5 milyon Euro'ya serbest kalır'' maddesi koydurdu. Kasımpaşa, Mısır Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek Trezeguet için turnuvayı...www.sabah.com.tr
Hiç 10 milyon olayı dönmedi yani. Benim diğer cevapta yanlış yazdığım yer ise geçen sene değil de 2 sene önce adamı istemiş olmamız. O konuda haklısın. Çünkü bunun yerine Onyekuru'yu aldık. Onunla birlikte Rodri de vardı. Gereksizdi.