Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş Çorlu: Galatasaray, Lemina transferinde büyük ilerleme kaydetti

cok sıkıldım.aynı kısır döngü..aynı isimler yarı sakat kafadan kontak bi lemina

Lorik Sana boşta mı acaba? hani eskilerle devam edeceğiz ya o yüzden sordum

Baskanda suçlu 4 hun önce planda yok de 4 gün sonra ilgileniyoruz de.Bu kadar kısa sürede plan mi degisir bir de orta saha en önemli mevki

Niye bizim yönetim ligler bittikten sonra basliyo bu transfer görüsmelerine anlamak gercekten cok güc,madem seri ve lemina istiyorsun ligler bitmeden kulüpleri ile görüs her sene ayni sey futbolcular kampa yetisemiyo ilk yari devamli hüsran oluyo

Tamam hocam çözdüm olayı. Bir kısma kadar doğru hatırlıyormuşum. Zaten 17-18 sezonunda adam kiralıkmış Anderlecht'ten Kasımpaşa'ya. 2017-2018 sezonunun sonunda Kasımpaşa 2 milyon euroya bonservisini almış. Aldıktan sonra işte biz 5 milyona almaya çalıştık adamlardan. Çünkü çıkış maddesi vardı 5 milyona. Biz alamadık 2018'te taraftar adamı istemediği için. Sonra Kasımpaşa dedi ki "Biz bu adamın sözleşmesini uzatalım yoksa adam çok ucuza gidecek"

Hatta yukarıdaki haberde de görebileceğin üzere 2018 Aralık'ta uzatılmış.

2019 yaz transfer sezonunda da zaten çıkış maddesi de olmadığı ve Trezeguet için Kasımpaşa'ya Villa'dan 10 milyonluk teklif geldiği için hiç bulaşmadık bile bu transfere ki zaten sonra adam gitti Villa'ya. Sonra adamla dalga geçildi "Orada bir şey yapamaz vs." diye. Şimdi de adamın yası tutuluyor. Öyle yani. Ben sana bütün gidişatı anlattım. İnternetten de hafızamı tazeledim. Doğru hatırlıyormuşum.

Bu da 2018 yazındaki haberler.

Hiç 10 milyon olayı dönmedi yani. Benim diğer cevapta yanlış yazdığım yer ise geçen sene değil de 2 sene önce adamı istemiş olmamız. O konuda haklısın. Çünkü bunun yerine Onyekuru'yu aldık. Onunla birlikte Rodri de vardı. Gereksizdi.

Eyvallah canim kardesim.

Ama sanki o 5 Mio €‘ya serbet kalir maddesi yoktu diye biliyorum ben, medyanin uydurmasi.
Zaten Kasimpasa 2 Mio €‘ya aldi , 5 Mio € cikis bedeli niye düsük koysunlar.

Benim aklimda cok iyi duruyor, son transfer günlerinye epey ugrasdilar bizimkiler bu Transfer icin
Kiralama arti satin alma opsiyonu sunmuslar bizimkiler Kasimpasa‘da direk parayi istemis, sorna zaten ipler koptu.

Bundan zaten bizim yönetim tepkili.

Bulabilirsem buna dair bilgi paylasirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt