Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Saat 12 geçtikten sonra kulüp açıklama yapmıştı hukukcularimiz araştırıyor tarzı kap zannetmistik iyi ki almamisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat 12 geçtikten sonra kulüp açıklama yapmıştı hukukcularimiz araştırıyor tarzı kap zannetmistik iyi ki almamisiz
Ona mı fake diyor yoksa 1.2lere anlastigimiz haberlere mi?
Tinerciler hayatta veremez 2 milyonları.
Bir kendi kusbeyinleri çalışıyormuş gibi mandzukice yıllık 2 milyon teklif etmişler adamla dalga geçer gibi.
Leminaya en fazla 500bin verirler.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jens Cajustedanimarka liginden afrikalı genç orta saha kim var
Aynen öyle dostum,baskan cıkip Galatasarayda transfer bitmez diyor,sabirsizlanmayın yahu olay bu değil ki sadece transferi erken bitir kampta birlikte calissinlar,transferin son günunde 3 kisi aliyorsun sonra da Hay Allah ya ilk yarı takıma alisamadılar o yüzden böyle oldu...Niye bizim yönetim ligler bittikten sonra basliyo bu transfer görüsmelerine anlamak gercekten cok güc,madem seri ve lemina istiyorsun ligler bitmeden kulüpleri ile görüs her sene ayni sey futbolcular kampa yetisemiyo ilk yari devamli hüsran oluyo
+
besıktasta mı var?2 milyon euro?Kızlar yapar bunu genelde çok yakışıklısın sen çok iyi birisin çok saygı duyuyorum ama olmaz! Neden olmaz ? Para yok para.
besıktasta mı var?2 milyon euro?
Üşüyoruz şrfydn reyiz
Doğrudur. Ben hiç hatırlamıyorum opsiyonlu teklifi. Ama sıkıntı yok. Artık kaçtı gitti elimizden. Daha da gelmez. Bizim yönetim zoru başarıp şimdi alırlarsa bu adamı sağ kanatta Feghouli'yi göndermeleri gerek. Çünkü Trezeguet sprinter değil Onyekuru, Bruma ve Garry türünde olduğu gibi. En az bir kanadın sprinter olması gerek. He keşke iki kanat da sprinter olsa da şu anda imkansız görünüyor.Eyvallah canim kardesim.
Ama sanki o 5 Mio €‘ya serbet kalir maddesi yoktu diye biliyorum ben, medyanin uydurmasi.
Zaten Kasimpasa 2 Mio €‘ya aldi , 5 Mio € cikis bedeli niye düsük koysunlar.
Benim aklimda cok iyi duruyor, son transfer günlerinye epey ugrasdilar bizimkiler bu Transfer icin
Kiralama arti satin alma opsiyonu sunmuslar bizimkiler Kasimpasa‘da direk parayi istemis, sorna zaten ipler koptu.
Bundan zaten bizim yönetim tepkili.
Bulabilirsem buna dair bilgi paylasirim.