Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona mı fake diyor yoksa 1.2lere anlastigimiz haberlere mi?
Tinerciler hayatta veremez 2 milyonları.
Bir kendi kusbeyinleri çalışıyormuş gibi mandzukice yıllık 2 milyon teklif etmişler adamla dalga geçer gibi.
Leminaya en fazla 500bin verirler.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence BJK olayi.

Lemina sonucta indirime gidebilir , Southamton gecen sene sans vermedi bu senede vermeye bilir, orda yedek oturacagina, bizde indirimli ilk 11 oynayip belki ileride transfer olurum diye gelebilir.
Yillik ücretden indirimli zaten ona koymaz 400.000 € / 600.000 € .

Niye bizim yönetim ligler bittikten sonra basliyo bu transfer görüsmelerine anlamak gercekten cok güc,madem seri ve lemina istiyorsun ligler bitmeden kulüpleri ile görüs her sene ayni sey futbolcular kampa yetisemiyo ilk yari devamli hüsran oluyo
Aynen öyle dostum,baskan cıkip Galatasarayda transfer bitmez diyor,sabirsizlanmayın yahu olay bu değil ki sadece transferi erken bitir kampta birlikte calissinlar,transferin son günunde 3 kisi aliyorsun sonra da Hay Allah ya ilk yarı takıma alisamadılar o yüzden böyle oldu...

1597788216508.png
bu turuncu sakal nikli arkadaş gibi düşünüyorum.bu mevzu da bir an önce sonuclansın ve nereye sktr olup gidiyosa gitsin lemina.artık küfür edecegim bjkye şemsiyeleri dizerek çünkü.bizi muhattap etmekte oldukları gereksizlere bak.bjk nedir ya

Kızlar yapar bunu genelde çok yakışıklısın sen çok iyi birisin çok saygı duyuyorum ama olmaz! Neden olmaz ? Para yok para.

yav keske lermayı almak üzereyken alamasakta ona küfretsek.bjk ve fenerle olan bu transfer muhabbeti benim artık sabrımı zorluyo.bunlarla muhtap olmayalım

Üşüyoruz şrfydn reyiz

Hiç sorma ya yemin ederim eskiden duyumculuğun bile gururu vardı yalanda olsa insan heyecanlanır güzel hayaller kuruyordu. Şimdi ne o duyumları verecek insanlar ne de transfer nöbetlerinin heyecanı kaldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eyvallah canim kardesim.

Ama sanki o 5 Mio €‘ya serbet kalir maddesi yoktu diye biliyorum ben, medyanin uydurmasi.
Zaten Kasimpasa 2 Mio €‘ya aldi , 5 Mio € cikis bedeli niye düsük koysunlar.

Benim aklimda cok iyi duruyor, son transfer günlerinye epey ugrasdilar bizimkiler bu Transfer icin
Kiralama arti satin alma opsiyonu sunmuslar bizimkiler Kasimpasa‘da direk parayi istemis, sorna zaten ipler koptu.

Bundan zaten bizim yönetim tepkili.

Bulabilirsem buna dair bilgi paylasirim.
Doğrudur. Ben hiç hatırlamıyorum opsiyonlu teklifi. Ama sıkıntı yok. Artık kaçtı gitti elimizden. Daha da gelmez. Bizim yönetim zoru başarıp şimdi alırlarsa bu adamı sağ kanatta Feghouli'yi göndermeleri gerek. Çünkü Trezeguet sprinter değil Onyekuru, Bruma ve Garry türünde olduğu gibi. En az bir kanadın sprinter olması gerek. He keşke iki kanat da sprinter olsa da şu anda imkansız görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt