Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke ne Lemina ne Seri olsa şapkadan 1-2 hafta içinde çoğu kişinin tanımadığı Moder vb. isimler yada ismi medyaya düşmemiş 2-3 isim gelse orta sahaya çok daha mutlu olurum. Türk kulüplerinin sürekli aynı isimleri konuşulmasından sıkıldım artık.

gelmemesine en üzüldüğüm forvet dembeledir.bütün yaz haber tasıdım foruma.

Sigara döner gibi oyuncu dönüyor çaresizlikten. Ama biz alamayınca tokat yedik oluyoruz:) mehsahı istememişiz zaten ama o paraya bize vermezlerdi. Geçen sene vedatı hoca çok istemiştir ona eminim ama onuda başkanları peşkeş çekti ne yapabilirdik? Paşa nın durum ortada aytac a bile 3m isterler ama thiam ı bedava veriyorlar. Zihniyet kahpeyse biz ne yapabiliriz? Ben 40 yaşıma giriyorum beşiktaşı rakip olarak saymıyorum hiç bir zaman olamadılar da bu fner takımı ezik bir takım olduğu için hep yaptığı transferler ile ön plana çıkmaya çalışır bu taaa ali şen döneminde de böyleydi aziz koç alayı aynı dümen.. Serdar tolga garry sinan takımın yarısını bizim artıklarımız ile kurdular. Diğer yarısıda bi boka yaramazsınız dedikleri adamları geri çağırmışlar :) bunlar çalımsa Allah ali koç u başımızdan eksik etmesin.

Marcao Luyindama transferleri ile bu dönguyu kırmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt