Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defolsun bjkye o halde.

bjk de iyi takim kurdu valla. Yok abi 3 senedir kanser gibi geciyor transfer dönemleri. Yönetim degismeli
Belki yönetim istemiştir takipten çıkmasını çalım atıyoruz demek için.

Veya lemina indirim yapmayı kabul etmedi ayrıca Şl oybucak bjk onun için tercih etmiş olabilir.Çok garip adam anki kapımızda yatıyordu gitmiş olamaz.

ben gelmesini istemiyorum o aydı mevzu

Bjk :
----------Atiba---------
-------Lemina-------------
---------------Mensah-----

Fb :
-----------Gustavo----------
--------Sosa---------------
----------------M.Hakan----

GS :
----------xxxxxxx----------
--------xxxxxx------------
-------------- (E.Akbaba)---- burada ( arda , feg , belhanda ) değişir.

X' lerin çok iyi olması lazım..

Sacma olan bizden düşük maas almayi kabul edip,1 gun sonra nasil bjkyle anlasiyo anlamadim.lemina Galatasarayda kalmak icin maasini cok düşürdü,Galatasaray da harekete gecti bilmem ne dendi sürekli.hala yalan oldugunu düşünüyorum bjk isinin

Bjk :
----------Atiba---------

Fb :

GS :

Bjk de bir de ljajic var

Başkan zeki adam, biz ise sokaktaki vatandaşız. Transfere tepkiliyiz, gidenleri sudan ucuza veriyoruz, gelişlerde 40’ı çıkmadan alamıyoruz.. bir Muğdat bile 1 ay basında döndü ha geliyor ha gelecek. Ya da elden kaçıyor, Kaan’lar falan. Merak ediyorum başkan acaba ne gibi tepki veriyor olaylara, transfer konusunda sorumluları ne zaman gözden geçirecek.

Şuan öyle bir durumdayız, en sağlam bölgemizi zayıflatmadan, stoper satmadan kimseyi alamıyoruz. Satınca orayada adam gerekecek, gelecek isimlerin performansları soru işareti.. yine işimize pek yaramayacak. Geçen sezon bol bol kiralık yamayarak bir takım kuruldu, ama her seferinde yapboz yaparak iskelet oluşturamıyoruz.

beşiktaş modesteyi bitirmiş :asd:

tüm kulüpleri topla 1 tane adam gibi yönetilen kulüp çıkmıyor yaw. dersine çalışmamış doğru olup olmadığını bildiği halde yanındaki arkadasından kopya çeken çocuklara döndü kulüpler.
Paraları yok. Beleşe gelecekse ve insani bir maaş alacaksa çok iyi bir transfer bana göre. Koita'nın, Diagne'nin bile iş yaptığı bi ligde o herifin katkı vermeme ihtimali yok. Kariyerinde ağır bir sakatlık yaşamamış. Bu sene Bundesliga'da 29 maç oynaması da fiziksel sorunu olmadığını gösteriyor. Biz istediğimiz zaman ayağı sıcaktı tabii ama bu ligde kendini bulmaması için hiçbir sebep yok.
İşi bitmiş denilen Demba Ba'nın Başakşehir'de yaptıkları, Adebayor'un ve Cisse'nin yaptıkları ortada.

Rakiplerin oyuncularını boklama geleneği sezon ortasında " X kulübün yönetimi - scout ekibi kadar olamıyoruz " 'a evriliyor zaten. O da ayrı komedi.

Biraz kendini bulsa en az 20 golü var Modeste'nin. Umarım alamazlar.

Katılıyorum, ancak anlamadığım ekonomik ve limitsel olarak çok daha kötü olan bu iki takım nasıl alıyor bu adamları. Limit kalktı bizim mi haberimiz yok. UEFA el atarsa fena olacak ortalık

başkasını boşverelim

uefa el atmasa da beter oluyorlar 3 senede 1 feda diye dileniyorlar

bence bizim dikkat etmemiz lazım

Bjk :
----------Atiba---------

Fb :

GS :

Dorukhan iyi dönerse kimse formayı alamaz ondan.
İyi transferler yapacağımıza inanıyorum, yeter ki panik olmasınlar. Akıllı hamleler yapsınlar.

Seri-Lemina ikilisiyle ligde 6. Avrupa'da grup sonuncusu olduk, ikisi de başlı başına iyi topcular olabilir ama Seri yumusak Lemina da malum sakat...
Ikisi de bizim istediğimiz rakamlara gelecekse olmalı yoksa isteyen alabilir.

Paraları yok. Beleşe gelecekse ve insani bir maaş alacaksa çok iyi bir transfer bana göre. Koita'nın, Diagne'nin bile iş yaptığı bi ligde o herifin katkı vermeme ihtimali yok. Kariyerinde ağır bir sakatlık yaşamamış. Bu sene Bundesliga'da 29 maç oynaması da fiziksel sorunu olmadığını gösteriyor. Biz istediğimiz zaman ayağı sıcaktı tabii ama bu ligde kendini bulmaması için hiçbir sebep yok.
İşi bitmiş denilen Demba Ba'nın Başakşehir'de yaptıkları, Adebayor'un ve Cisse'nin yaptıkları da ortada.

Biraz kendini bulsa en az 20 golü var Modeste'nin. Umarım alamazlar.
konu o değil ki yıllardır hep farklı takımlarla isimleri geçen oyuncular üzerinden ilerliyoruz. sonra vay efendim genç potansiyelli oyuncular neden bulunmuyor. taa hamit döneminden beri böyleydi hatırladığım. 8 10 senedir ciddi boku çıktı bu işin. dünyada binlerce futbolcu varken neden aynı isimler?

Fenerbahçe'nin aldığı adamlar çöp diye eleştiriliyor ama adamlar en azından kampa çoğu transferini yetiştirdi. Biz de başkan transferde hala 2 ayımız var diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt