Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne güzel dünya. Şimdi Fatih Terim Mhy isteyecek sen onu alamayacaksın, Öyleyse en azından Mensahı alın diyecek bir nedenden onu da alamayacaksın, o zaman hoca en azından Leminayla tekrar anlaşın diyecek onda da sorun çıkacak. Sonra artık kimi alırsa alsın yönetim, diyeceksin ki hocanın aldırdığı adamlar. Bu şimdi hocanın aldırdığı adam mı oluyor? Diagne olayındaki gibi, son güne kadar adamın istediği golcülerden hiçbirini alama, son gün hocaya Diagneyle anlaştık, ya Diagne ya kimseyi alamayacağız de, alınınca da hocanın aldırdığı adam olsun. Aynı şekilde Falcaoda adam basının karşısına geçip bir tek alenen ben istemiyorum demedi, hala burada Falcaoyu kim istemez sözünü hoca istedi olarak okuyanlar var şaka gibi. O söz ama ile bitip önceliğimiz stoper diye devam ediyorsa, açıkça gelirse mecburen kabul edeceğim açıklamasıdır. Sizin dediğiniz gibi hocanın istediği adamlar alınıyor olsaydı üst üste iki şampiyonluğa rağmen geçen sezon Ardayı istediğinde bir şekilde alınırdı Arda.

Ben bunları yazarken yönetimi de direkt olarak suçlamıyorum, neticede bir prensip belirlemişler paramız yok diye bu sene teklif ettikleri rakamın üzerine çıkmıyorlar kolay kolay ama keşke aynı şeyleri taraftardan çekinip aldıkları Diagne ve Falcaoda da yapsalardı. Bu arada kötü oyuncuların arasında hocanın aldırdığı adamlar yok demiyorum, örneğin sezon ortasında anlaşıldığını düşünürsek Babeli hoca istemiştir diyebilirim. Ama sanki FFP yokmuş ve hocanın istediği genç oyuncular alınabiliyormuş gibi ya da yönetim hoca ne isterse onu yapıyormuş gibi tüm suçu hocada bulmak net bir şekilde art niyetliliktir.

Yemişim sakat Leminasini adam gibi Sosayi alacaktım yanına das gibi on libero byaslan arkana

Mensah ve Mert Hakan transferlerinde gereksiz şekilde olaya girip rakiplere boşuna malzeme verdik şimdi aynı şey Lemina'da da olursa olay iyice büyür. Lemina'yı düşünmüyoruz dediler sonra 2 gün önce listemizde dediler alamazlarsa gene gereksiz bir konuma düşeceğiz.

Lan bi git surdan.yigit gibi sana da aciklama yapamam.biz de sana katlanıyoruz bu daha aci
açıklama yapma zaten şu durumu övecek yazılar okuyamam kusura bakma. corona dedik süreç falan dedik sağlık önemli dedik saygımız halen devam ediyor lakin ortalıgı bok götürürken de mutluluk saçamam SERGEN

sen durduk yere basın toplantısında herkesin içinde herkes izlerken apoya MENSAHI SORUN diyosan ne niyetle hangi akla mantıga dayanarak bunu diyosun bilmiyorum ama 1 gün sonra herif beşiktaşa gidiyor sen baslıyosun onlar öyle bunlar böyle. geçin bu işleri

lemina mubabbeti var şimdi de ilgileniyoruz mu ne demiş dinlemedim artık dinlemiyorum herifleri, şimdi beşiktaş alabilirmiş, durduk yere maskara olmaya gerek yok.
yetki verdigin herif SIFIR DİL ile yaşıyo sen ondan iş bitirmesini falan bekliyosun, iyi bi GSli olmak iyi yönetmek degil gitsin uA'da amigoluk falan yapsın ne bileyim baska şeyler yapsın

terime ligin üstünde kadro verdiler ama adam 6. yaptı bizi, korona herkesi vurdu, plan yok hiçbi şey yok biz bi başlayalım da allah büyüktür diyip yola çıkıyoruz her sene.
neyse daha fazla yazmicam

Bizim taraftarı anlamıyorum burada istediğini söyle ama oyuncularımızın insta olsun Twitter olsun sayfasına girip ana avrat düz gitmesini anlamiyorum. Belhandasina Babeline Feghoulisine Leminasina Diagnesine dümdüz gidiyoruz. Kimsede yok bu bizde var.

1 olur 2 olur tamam dersin. Her beğenmediği oyuncuya sövmeyi hak gören enteresan bir kesim var. Söven futbolcuya da kızmıyorum ben artık.

Hızlı bir kanat ve 2 adet orta saha almazsak bu senede yalan olacak. 3 adam bize yeter. Diğer mevkiler fena değil. Belhanda'dan da kurtulmak lazım en kısa sürede.

bir oyuncuyu istediğinde onu rakibinin alması neden büyük mesele olur ki

bizim kafamızda belirlediğimiz maddi limitleri aşıyorsa gidebilir

mert hakan veya mensah böyledir diye düşünüyorum

yani mesele her önüne geleni ne olursa olsun almak olmamalı

bu işler transferle olsaydı geçen sene bizim vurup gitmemiz gerekirdi

önemli olan saha içi

evet eksiklerimiz var ama hele bir tamamlansın öyle konuşuruz

Geçen sene bir gün Seri bir gün Nzonzi 3 ay boyunca Falcao derken taraftar şımarmıştı her şeyin transferde bitmediğini yıllardır öğrenemedi bizim ülkedeki taraftarlar fbliler önceden bu profildeydi son yıllarda bizim taraftarda çok şımardı. Transfer dönemi bitene kadar beklemek lazim

bir oyuncuyu istediğinde onu rakibinin alması neden büyük mesele olur ki

bizim kafamızda belirlediğimiz maddi limitleri aşıyorsa gidebilir

mert hakan veya mensah böyledir diye düşünüyorum

yani mesele her önüne geleni ne olursa olsun almak olmamalı

bu işler transferle olsaydı geçen sene bizim vurup gitmemiz gerekirdi

önemli olan saha içi

evet eksiklerimiz var ama hele bir tamamlansın öyle konuşuruz
Mensah'a yazılan rakamları biz veremiyorsak transfer falan beklemeyelim rts yaw. 500 bin kiralama 4,5 opsiyon (zorunlu değil)

Hoca istediği futbolcuların transfer edilmesini bekliyorsa apoyu şükrüyü falan alacak ekipten. başka birine verecek transfer işini. ekip hocanın ekibi çünkü. başkanın da hiçbir suçu yok. tükürdüğünü yalattılar adama ardayı aldırdı hoca. düşünüldüğü gibi bir adam olsa tükürdüğünü yalamazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt