Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Ali Naci ve Rodop sessiz olduguna gore orta sahaya transferi 1 ay sonra bekleyecegiz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cikartip kendini rezil ettirme istersen daha da![]()
baska neyi raporluyorum ne anlatıyon kral
![]()
açıklama yapma zaten şu durumu övecek yazılar okuyamam kusura bakma. corona dedik süreç falan dedik sağlık önemli dedik saygımız halen devam ediyor lakin ortalıgı bok götürürken de mutluluk saçamam SERGENLan bi git surdan.yigit gibi sana da aciklama yapamam.biz de sana katlanıyoruz bu daha aci
En fazla bize gelir Türkiye'de başka takıma gitmez.Onyekuru Monaco'da devam eder inanmayin cikan haberlere.
canerle de mensahla da leminayla da ilgilenilmesi baştan hataydı.ama dediğin gibi ilgileniyorsan da alacaksın üç kuruşluk heriflere futbolcu kaptırmayacaksın.Lemina gundemimizde dediyseniz alcaksaniz ey yonetim
2. Bir mensah faciasını istemiyoruz
ne dedigini inan anlamıyorum musap bu konuda özelden yazabiliyosan yaz forumu kirletmeyelimCikartip kendini rezil ettirme istersen daha da
Bizim taraftarı anlamıyorum burada istediğini söyle ama oyuncularımızın insta olsun Twitter olsun sayfasına girip ana avrat düz gitmesini anlamiyorum. Belhandasina Babeline Feghoulisine Leminasina Diagnesine dümdüz gidiyoruz. Kimsede yok bu bizde var.
Mensah'a yazılan rakamları biz veremiyorsak transfer falan beklemeyelim rts yaw. 500 bin kiralama 4,5 opsiyon (zorunlu değil)bir oyuncuyu istediğinde onu rakibinin alması neden büyük mesele olur ki
bizim kafamızda belirlediğimiz maddi limitleri aşıyorsa gidebilir
mert hakan veya mensah böyledir diye düşünüyorum
yani mesele her önüne geleni ne olursa olsun almak olmamalı
bu işler transferle olsaydı geçen sene bizim vurup gitmemiz gerekirdi
önemli olan saha içi
evet eksiklerimiz var ama hele bir tamamlansın öyle konuşuruz