Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anki tepkilere şaşırıyorum.
Her zaman ki gibi geç gelen tepkiler.
yahu bunların beceriksiz olduğu geçen seneden belliydi.
Aynı adamların transfer işlerini yürütmesinin artık hata olduğunu düşünmüyorum.Bu kadar üst üste göstere göstere hata olmaz.
iyi Galatasaraylıda klübün ağzına ediyorlar yorumları oluyorda bunlar iyi Galatasaraylı falan değil.
Birazcık Galatasarayı düşünseler aksiyon alıp transfer için yönetici olur profesyonel olur artık ne haltsa bu klübün başına birilerini getirirlerdi.

Herkes leminaya laf söylüyorda biz bunların alacağı adamlardan sonra sakat leminayı çok ararız.
bende gerizekalı gibi bir umut Galatasaray sevigisi yüzünden üç orta saha olur lemina biraz inidirim yapar alternatif olur falan diye kadrolar kuruyordum.

ndiayeyi normalde beğenmem ama bizim yönetim alırsa büyük başarı olur

IMG_20200819_153325.webp

@Mehmet Eroğlu

Badou
Bruma
Kimseyi alamiyorsak bunlari alalim da 2 hafta filan kamp gorsunler.

Ndiaye olabilir ama bize en elzem, hep benzetme yapıyoruz ama Melo gibi bir ortasaha lazım. Bu bölgeye yapılacak transfer sezonu iyi veya kötü etkileyecek bizim adımıza.

Transfer kapanmadan asmayalım yönetimi. Hepimiz aynı gemideyiz. Eminim yönetimdekilerde en iyi oyuncuları transfer etmeye çalışıyordur, neticede başarı gelince onlara da artı yazacak.

En son en baba transferi yaparız, rakiplerin önceki transferleri unutulur...:hat:

Tabiki hepimizde umut var.
Ama göstere göster bile bile hala albayrak gibi bir adamın transferlerden sorumlu olmasını kabul edemiyorum.Yahu adam türkçeyi zor konuşuyor.

Başka sürekli harcama limitinden bahsediyor..Bunun meali şu;

Ben limitim olmasına rağmen transfer işini beceremiyorum, siz limitsiz olmanıza rağmen sürekli transfer yapıyorsunuz, beni zor durumda bırakıyorsunuz... Demektir.

Acizliğinin ve beceriksizliğinin dışa vurumu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt