- 1 Mayıs 2018
- 58.016
- 48.775
- 3.873
transfer konusunda en rezil yonetim olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben zaten banlanmaya dunden hazirim da hayirdir sen neden banlanmami istiyosun,bi sorun mu var abi?bana kalsa transfer donemi bitene kadar ceza versinler,zerre olmak istemiyorum nobetteBiri Sergen'i banlasın.
Transfer kapanmadan asmayalım yönetimi. Hepimiz aynı gemideyiz. Eminim yönetimdekilerde en iyi oyuncuları transfer etmeye çalışıyordur, neticede başarı gelince onlara da artı yazacak.
En son en baba transferi yaparız, rakiplerin önceki transferleri unutulur...![]()
Çok negatiftin ondan banlayın dedim Sergi.Ben zaten banlanmaya dunden hazirim da hayirdir sen neden banlanmami istiyosun,bi sorun mu var abi?bana kalsa transfer donemi bitene kadar ceza versinler,zerre olmak istemiyorum nobette
Ayni gscimbom gibi ortam tuhafliklarda dolu
bize oyle bi bilgi gelmedi henuz abi noldukaradenizde doğalgaz mı bulunmuş
Cuma açıklayacağım dediği bu mukaradenizde doğalgaz mı bulunmuş
Ahahhaha ya cekilmiyorum olumsuz olunca gordun mu?olumlu olunca da polyana diyolarÇok negatiftin ondan banlayın dedim Sergi.
Değil misin peki ?Ahahhaha ya cekilmiyorum olumsuz olunca gordun mu?olumlu olunca da polyana diyolar