Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta sahayı donk belhanda dusunmuyorlarsa neyim bu yüzden bu kadar rahatlar gecen sene aldıktan ne oldu mentlitesi mevcut takımda. isi kötüsü kanat oyuncusu da alma gibi bir eğilimleri yok

bana en cok koyan bu adamlari biz piyasaya getiriyoruz, adamlar elimizden aliyor.

----------------Donk(Taylan)-------------
---Belhanda(Arda)------Ömer(Jımmy)---

güzel rotasyon

unfollow edildi diye seneye görüşecez deyip tinercilere gitmek nasıl bi ergenlik seviyesidir. eminim ki bu tinercilere önermiştir kendini

Mesele leminanin Beşiktaş'a gitmesi degil. Oyuncu ile ilgilenmiyorum dersin nereye giderse gider. Başkan gecen sezon ki Ali koca döndü. Her gün aciklama yapiyor.

mustafa cengız önce lemına planlarımızda yok dedı sonra teknık ekıp dusunuyor dedı sanırım

Alaba, Necip, Dorukhan, Lemina, Oguzhan
Ljajic, Mensah

3 pozisyon icin 7 oyuncu. Dorukhani zorunlu opsiyonla kiralama vakti geldi.

Arda
Oğulcan
Kerem
Fatih

Şu transferleri kuşlar veya kargalar yapsa burda herkes bi tarafıyla güler.
Ama biz yapınca ft'ci biatcilar, gik bile diyemiyor :)

Ağlanacak halimize gülüyoruz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Müthiş bir post...

Ama bence daha bitmedi. Esas tüy dikme işlemi Polonyalı Karamazov kardeşlere milyonları dökünce olacak. Üzerine Mehmet Ekici de pastanın çileği! Bu kadar çaylakla ve bitik adamla maksimum 10.haftaya kadar dayanırız, sonra homurdanmalar ve istifalar peş peşe gelir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lemina - mensah ikilisini kritik ederken rakipte birleştiler herifler. fernando-banega volume 2 oldu

Lemina istenmeyen adamken iki kulübü birbirine düşürüp birden gözde transfer haline gelmeye çalışıyor.
Bu adamın kaç maç kaçırdığını unutmayalım.

Lemina istenmeyen adamken iki kulübü birbirine düşürüp birden gözde transfer haline gelmeye çalışıyor.
Bu adamın kaç maç kaçırdığını unutmayalım.

Yahu o zaman çıkıp istemiyorum dersin olur biter. Baskan ne halt yemeye istiyoruz dedi anlamadim. Bu bir değil iki degil kacinci hatasi

Yahu o zaman çıkıp istemiyorum dersin olur biter. Baskan ne halt yemeye istiyoruz dedi anlamadim. Bu bir değil iki degil kacinci hatasi
İlk başta istemiyoruz dedi zaten hatırlarsanız. Sonra Haluk Yürekli ortaya bir haber attı ondan sonra açıklamak zorunda kaldı demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt