Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gerçekten artık biraz düşününce bu Sneijder transferinin ilk tercih olacağı gelmiyor aklıma. Stoper ve sol bek ihtiyacımız var. Yarın bir gün hoca çıkıp Stoper ve Sol Bek almadılar derse ben hocayı eleştiririm burada. Sende taraftar gibi oturup Sneijder'i beklemeyeceksin. Tepkini vericeksin bir noktada.

manatik gaztesinde bir sey okudum demin. umarim yalandir uydurmadir o haber. degilse baya büyük sorunlar var.

arkadaslar asagida kimin bu konuda olup olmadigi neden gözükmüyor

antu da sneijder ile ilgili simdiye kadar 270 sayfa yazmislar :D

Yusuflar beklemede... :D

Twitterda yalancılar için güzel ayar vermiş taraftarımız. Daha yeni görüyorum. Trend topicler dün bizi kandırıp ondan sonrada yeeaaa canım suç yönetiminizde sizde diyen mallar için çok yakışmış.

git bak . burda oranin haberleri yasak galiba.

Az önce okudum. Yok ben Fatih Hoca'nın takımı bırakacağını sanmıyorum. Gelirse Sneijder oynatır ama gelmezse de dünyanın sonu gelmedi der. Ama işin ilginç tarafı Galatasaray'ı bu kadar küçük düşüren haber yapmasıdır Fanatik'in. Arkadaş nasıl bir mantıktır ya Fatih Hoca Sneijder'i listenin başına yazıyor Tulun ilgileniyor diye OYNATMAM diyor. Bırakın ya tamamen kolpa.

Az önce okudum. Yok ben Fatih Hoca'nın takımı bırakacağını sanmıyorum. Gelirse Sneijder oynatır ama gelmezse de dünyanın sonu gelmedi der. Ama işin ilginç tarafı Galatasaray'ı bu kadar küçük düşüren haber yapmasıdır Fanatik'in. Arkadaş nasıl bir mantıktır ya Fatih Hoca Sneijder'i listenin başına yazıyor Tulun ilgileniyor diye OYNATMAM diyor. Bırakın ya tamamen kolpa.

F7 medjasi is basinda yine herhalde. adamlarin ödleri patlıyor sneijder gelecek diye. gelirsede bir operasyon baslatilim derdindeler isde. Fatih hoca bu konularda ama baya tecürbeli. pek tutmaz bu oyunlar onun yönetigi takimlari.

[video=youtube;_KbT-iA5768]https://www.youtube.com/watch?v=_KbT-iA5768[/video]

Dinleyin Gece Gece süper gidiyor arkadaşlarım :)

Eğer transfer gerçekleşirse, Sneijder transferinde Tulun var diye Terim Sneijder'i oynatmayacak öyle mi ?

Yok böyle bir kafa. Nasıl böyle birşeyler uydururlar anlayamıyorum.

F7 medjasi is basinda yine herhalde. adamlarin götlerinden soguk terler akiyor af edersin sneijder gelecek diye. gelirsede bir operasyon baslatilim derdindeler isde. Fatih hoca bu konularda ama baya tecürbeli. pek tutmaz bu oyunlar onun yönetigi takimlari.

Bu transferin cuma gününe kadar olumlu ya da olumsuz açıklanacağını düşünüyorum. He öyle olmazsa ne mi olur ? İşte o zaman Fatih Terim basın toplantısında eser gürler. Laf sokmalar,medyaya giydirmeler,yönetimden haber sızdıranlara giydirir,webcam görüp dahi konuşmak istiyen yönetecilere laf atar. Bakın görürsünüz

Sıkmaya başladı yavaş yavaş... o değil sadece bir transfer üzerine mi yoğunlaştık şimdi sol bek ne olacak ?

Taffarel'in La Gazzetta Dello Sport'a verdiği röportajdan bir bölüm. Hocanın istemeyeceğini sanmıyorum.

- Terim genellikle felsefesini değiştirmez ama Sneijder’in gelişi ile sistemsel bir değişiklik olacaktır. Sneijder alanında örnek bir adam, bazı şeyleri değiştirir.

Sneijder diye diye sol bek ve stoper transferinide unuttu bizim yönetim cuma günü lig basliyor...

Arkadaslar sneijderin inter ile anlastigi yazildi. Kaynak varmi?

Neyse beyler 2 gün daha sabredin en geç cumaya kadar olumlu ya da olumsuz sonuçlanır. Yönetim açıklamazsa bile Fatih Terim açıklamalarıyla bize transferin ne noktada olduğunu belli eder rahat olun :)

Twitterda yalancılar için güzel ayar vermiş taraftarımız. Daha yeni görüyorum. Trend topicler dün bizi kandırıp ondan sonrada yeeaaa canım suç yönetiminizde sizde diyen mallar için çok yakışmış.

Aaa hiç farketmedim, nasıl şeyler hazırlamışlar helal olsun lem hepsine..

Olumlu düşünelim olumlu olsun. Herkese iyi geceler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt