Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan kimi yalanladı kaçırdım orayı

Başkan kulübü şirket zihniyetiyle yönetiyor, bu mali açıdan tabi önemli zaten borç durumundan da faydalı olduğu belli oluyor.

Ancak Fatih Terim gibi bir efsaneye "profesyonel bir elemanımız", "emir-kumanda zinciri işlemek zorunda" vs. tarzında yaklaşımı hiç hoş değil...

Sayin Aysal,

Fatih Terim bir eleman degildir. Genel kurul üyesidir ve hepinizden de eskidir. Bunun disinda hepinizden cok katkisi olmustur camiasina

Oğuz ALtay olayına hiç girmedi. Kesin söyledi o zaman Perşembe veya cuma günü bellli olacak. Sedat doğan'a da söylemiş. Az sonra NTVspor'a demeç verir.Tahminimce.

Başka oyuncaları sordularmı Başkana ? Yoksa sadece Sneijderi mi sordular ? Gerçi yine lig başladı ortada birşey yok :)

Saçma,çünkü Oğuz bey yüzde yüz söyledi bana "BAŞKAN" diyerek açıklama yaptı..O da cezadır normalde..

o insan Galatasaray kulübü yönetiminin hiç bir şekilde resmi olarak bir bağı yok.

o zaman bende diyeyim başkan söyledi Sneijder i aldık diye.

klüp ceza alsın

Baskan isi biliyor ama vallahi. Arakadas ya baskan bir cikdi her seye aciklama yaptigi gibi yalan dolan ne varsa ortalikda duman etti. Sneijder konusunda ise kapdan dolayi acik bilgi vermedi dogal olarak.

Abicim ben borsanın dibindeyim yıllardır..Manüplasyon ve ceza yemek başkan ağzından olmazillaki..Eğer birisi başkanla konuştum bana yüzde yüz anlaştık dedi diyorsa ..Herhangi bir soruşturmada Oğuz çağrılır sen niye böyle dedin der "Orda ya başkan dedi der"yada "ben salladım" der..Üçüncü seçenek yok..

salladim der olay kapanir.

borsayi daha dikkatli takip et...

Saçma,çünkü Oğuz bey yüzde yüz söyledi bana "BAŞKAN" diyerek açıklama yaptı..O da cezadır normalde..

ünal aysal bana da yüyde yüz dedi. bu da mı ceza hakim bey? başkalarının söylediğiyle ceza alınmaz çünkü bir kanıt yok. bu adamların birebir ağzından duyulmuş olması lazım ceza için.

twite göre mi ceza verecek borsa saçmalamayın :) Başkanın divan kurulunda acıklama yapmasıyla birisinin twitter'da başkan böyle dedi demesi aynı şey mi ?

KAP TAN CEZA Yemekmi???

ne büyük şeymişş kap yahuu.. vay be millet herşeyi söyler, bize gelince aman kap-aman şu bu..

Divan Kurulunda başkanın açıkladıkları resmi açıklama sayılır... Oğuz Altay'ın kulüpte resmi bir sıfatı yok nasıl ceza yiyor?

Ozaman ben çıkıp diyeyim ki "Başkan bana Ronaldo'yla anlaştık dedi" KAP'a bildirmediğimiz için ceza mı alıcaz şimdi?

Bu arada Başkan Bruno olayını çok profesyonelce çözmüştür. NOKTA

Baskan isi biliyor ama vallahi. Arakadas ya baskan bir cikdi her seye aciklama yaptigi gibi yalan dolan ne varsa ortalikda duman etti. Sneijder konusunda ise kapdan dolayi acik bilgi vermedi dogal olarak.

Abi işini bilmese milyar dolarlık şirketleri nasıl olsun :D

Sayin Aysal,

Fatih Terim bir eleman degildir. Genel kurul üyesidir ve hepinizden de eskidir. Bunun disinda hepinizden cok katkisi olmustur camiasina

Bir şirkette tüm çalışanlar elemandır. Profesyonellik bunu gerektirir. Profesyonel bir başkanımız var buna alışın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt