Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.750
- 2.179
- 1.948
Cevap: Transfer Nöbeti
Başkan kimi yalanladı kaçırdım orayı
Başkan kimi yalanladı kaçırdım orayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan Sneijder ile anlaştık dese ceza yiyecek. Bunu bile bile neden desin.
Saçma,çünkü Oğuz bey yüzde yüz söyledi bana "BAŞKAN" diyerek açıklama yaptı..O da cezadır normalde..
Abicim ben borsanın dibindeyim yıllardır..Manüplasyon ve ceza yemek başkan ağzından olmazillaki..Eğer birisi başkanla konuştum bana yüzde yüz anlaştık dedi diyorsa ..Herhangi bir soruşturmada Oğuz çağrılır sen niye böyle dedin der "Orda ya başkan dedi der"yada "ben salladım" der..Üçüncü seçenek yok..
Saçma,çünkü Oğuz bey yüzde yüz söyledi bana "BAŞKAN" diyerek açıklama yaptı..O da cezadır normalde..
oguz lafları yalan yani
oguz altay yalanci![]()
serefe yalancı derler adam taa kaç gün önce 7.5m€ dedi
herkes isine geldiği gibi
Baskan isi biliyor ama vallahi. Arakadas ya baskan bir cikdi her seye aciklama yaptigi gibi yalan dolan ne varsa ortalikda duman etti. Sneijder konusunda ise kapdan dolayi acik bilgi vermedi dogal olarak.
twite göre mi ceza verecek borsa saçmalamayınBaşkanın divan kurulunda acıklama yapmasıyla birisinin twitter'da başkan böyle dedi demesi aynı şey mi ?
Sayin Aysal,
Fatih Terim bir eleman degildir. Genel kurul üyesidir ve hepinizden de eskidir. Bunun disinda hepinizden cok katkisi olmustur camiasina