- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Cevap: Transfer Nöbeti
keita winner olmadi nasil bi yorumdur ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi bizim takımın problemi ne ?
Öncelik sırasına göre yazarsak ;
1- Stoper
2-Yaratıcı sıkıştığımız anlarda bize maç kazandıracak biri yeni adıyla winner
3-Solbek
Para yok değil var bunu bizzat başkan dedi..
Ha devre arasında hem çok maliyet olur hemde takımına uyum falan derken lig biter..
Hiç uğraşma o zaman Semih'in Milli takımdaki partneri Ömer Toprak Stopere
Bizim klubümüzü önceden bilen Keita Winner olarak
Solbek ? En ciddi sorunumuz gibi gözükse de aslında ama en kolay çözülecek yer.. Riera mükemmel oynuyor.. sene sonuna bırakabiliriz..
Ömer toprak ve Keita'yı almak problem olmaz diye düşünüyorum
)Bence Sneijder olsada olmasada yönetim transfer yapacak arkadaşlar. Ama düşünsenize Sneijder' i alan bir takımsınız onun sayesinde bizi bilmeyen oyuncularda rahatlıkla gelir takımımıza
Seninde idrak yollarında taş var sanırım. Bir daha oku!
11 e 1 oynayacaz galiba
kalecileri timo hildebrand cok iyi kaleci ama su siralar formsuz
Bizim takım ARENA'da zorlanıyor.. puan kayıplarımızı genelde Arena'da yapıyoruz...
Karşı takım tüm blokları kapatıyor.. kontralarına cevap veremiyoruz, Burak ve Umut pivot santrafor özellikleri olmadığı için de ilerde top tutamıyoruz..
Bize fark yaratacak bir oyuncu gerek, ben yönetimin transferdeki beceriksizliğine bakarak en olası transfer Keita olarak gördüğüm için onu yazdım..
Ayrıca Keita iç saha maçlarında döktürür..
Peki raffaeli gec.. Diyelim Bastos schalkenin teklifini kabul etti.
Adamlarin hücüm hattini gördünmü?
Farfan
Huntelaar
Holtby
Draxler
(Bastos)
biz buna Burak Yilmaz ile mi cevap vericegiz?
Necati Ateş![]()
Oldu mu? Kaç maç kazandırdı bize tek başına? Ya da hangi malubiyetimizi kabullenemedi 90dk sahada çabaladı durdu?
Ben yanlış Keita'yı izlemişim..
Atletico maçlarını hatırlayın , Fener deplasmanını hatırlayın Carlos durduramayacağını anlayınca oyundan attırmıştı provake ederek..
şu vakitten sonra Keita dan hiç bir şey olmaz.
Carlos gel yüzüme vur demedi. çocuk gibi gitti kırmızı gördü alabileceğimiz maçta