Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

keita winner olmadi nasil bi yorumdur ya

Şimdi bizim takımın problemi ne ?

Öncelik sırasına göre yazarsak ;

1- Stoper

2-Yaratıcı sıkıştığımız anlarda bize maç kazandıracak biri yeni adıyla winner

3-Solbek

Para yok değil var bunu bizzat başkan dedi..

Ha devre arasında hem çok maliyet olur hemde takımına uyum falan derken lig biter..

Hiç uğraşma o zaman Semih'in Milli takımdaki partneri Ömer Toprak Stopere

Bizim klubümüzü önceden bilen Keita Winner olarak

Solbek ? En ciddi sorunumuz gibi gözükse de aslında ama en kolay çözülecek yer.. Riera mükemmel oynuyor.. sene sonuna bırakabiliriz..

Ömer toprak ve Keita'yı almak problem olmaz diye düşünüyorum

Sadece Ömer Toprak a da tavım. Ama o pek gelmek istemiyor gibi.

Keita ı ıh istemem. Mazimde hatıramda kalsın:sad007:

Sol Bek Riera yı bende yeterli görüyorum. Demiröreni devirip kendimiz bir adam getirmeden federasyon başkanlığına sol bek almayalım.(insan ne alaka diyor ama bu ülkede çok alaka:asd:)

Bence Sneijder olsada olmasada yönetim transfer yapacak arkadaşlar. Ama düşünsenize Sneijder' i alan bir takımsınız onun sayesinde bizi bilmeyen oyuncularda rahatlıkla gelir takımımıza

Zaten Sneijder'in katkısı sadece yapcağı asistler goller vs. olmiycak ...

En başta inanılmaz bir reklam yapmış olcaz bu yaşta Sneijder geliyosa dünya da herkes gelebilir demek bu ... Amaçlarımızı büyüklüğümüzü biz biliyoruz ama Avrupa'lı bunun tam olarak farkında değil bunu daha net anlatcaz ... Zaten Türkiye'ye salcağımız korku ve psikolojik üstünlük paha biçilemez :)

Herkese günaydınnn :)

Seninde idrak yollarında taş var sanırım. Bir daha oku!

Evet benimkinde sanırım taş var. Ben başlangıçta kullandığın kelimeye fazla takılmışım. Bir daha okudum ve anladım. Adamın tek sorunu Türkiye'de yaşayamayacağını düşünmesi. Bunu başka bir ülkeye gidip orada yaşamaya çalışıp sonrasında geri dönen birisi olarak çok iyi anlayabiliyorum.

Bizim takım ARENA'da zorlanıyor.. puan kayıplarımızı genelde Arena'da yapıyoruz...

Karşı takım tüm blokları kapatıyor.. kontralarına cevap veremiyoruz, Burak ve Umut pivot santrafor özellikleri olmadığı için de ilerde top tutamıyoruz..

Bize fark yaratacak bir oyuncu gerek, ben yönetimin transferdeki beceriksizliğine bakarak en olası transfer Keita olarak gördüğüm için onu yazdım..

Ayrıca Keita iç saha maçlarında döktürür..

şu vakitten sonra Keita dan hiç bir şey olmaz.

Keske suan takimda 2 tane Keita olsa kanatlarda...

Peki raffaeli gec.. Diyelim Bastos schalkenin teklifini kabul etti.

Adamlarin hücüm hattini gördünmü?

Farfan

Huntelaar

Holtby

Draxler

(Bastos)

biz buna Burak Yilmaz ile mi cevap vericegiz?

Gelsenkirchende oturuyorum. Schalke yi bir cok macda izleme sansini yakaladim canli arenada olsun tv de olsun. En son bayern munchen takima 5-0 yenildiler. ligde gelen giden cakiyordur ve o saydigin oyuncular da vardi. Bastos haric. bastosda öyle aman aman takimi toparlayacak bir oyuncuda degil. huntelar orda saydigin tek forvet digerleri orta saha oyunculari. farfan hucuma dönük diye biliriz ok.

holtby daxler hem daha cok genc hemde overrated durumlarinda benim gözümde. holtby de is var ama öyle korkulacak bir isim degil. 2-3 sene sonra belki baya iyi olma sansi var.

Hafife almamak lazim normal sonucda ne olursa olsun alman takimi disiplinli bir cekilde ama su an futbol bakimindan almanyanin vasat takimlarindan birisi durumlarindalar. Galatasaray imiz Transfer yapmasa yine eler su anki Schalke yi hemde rahat. Stoper-sol bek ve sneijderi alip bu 3 oyuncu bide takima az cok monte edilie bilirsek adamlar hic cikmasin maclara :sgr:

Dünkü Bursa maçı gösterdi ki ezikler yine top oynamayıp kendi sahasında bekleyip kontra futbola dönmüşler

Ben yanlış Keita'yı izlemişim..

Atletico maçlarını hatırlayın , Fener deplasmanını hatırlayın Carlos durduramayacağını anlayınca oyundan attırmıştı provake ederek..

Carlos gel yüzüme vur demedi. çocuk gibi gitti kırmızı gördü alabileceğimiz maçta

gnydın arkadaslar

artık paşa macına odaklanmak lazım bosverın gıtsın transferı ıs ısten gectı zaten lıg basladı ..

şota bızı gozune kestırmıs defansları kotu yararlanacagız falan dıyor ...dıkkat!!

Keita'ya .ok atmakta kral yapmakta saçma bence ...

Formda ve bize geldiği seneki gibi bir Keita olsa şuanda takımda isterim tabi ki ama hiç sanmıyorum ki şuanda öyle formda olsun :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt