Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çarşamba Sneijder işi biter bana göre. (olumsuz ya da olumlu)

Wesliii istemem gelmeni

Yokluğunda buldum seni

Bırak vehmimde gölgeni

Gelme artık neye yarar

snejder ırmakı görünce tırsmıştır :)

korkusunda zaten binaya girdi hemen :D

Sol bek veya stoper transferinin gündemde yer almamasının sebebi Sneijder değil, Baros'un takımdan ayrılmaması olabilir bana göre.

1 Muslera

2 Eboue

3 Ujfa (gidici)

4 Dany

5 Melo

6 Amrabat

7 Riera (gidici)

8 Elmander (gidici)

9 Sneijder

10 Baros (git artık)

yaza 2 yabancı alınabilir sol bek ve forvet

Afedersin ama Riera hayatta gönderilmez bu seneden sonra.Elmander bence yedekte olsa kalmalı, kalacaktır da.Baros gider, Ujfalusi büyük ihtimal futbolu bırakır.Muslera umarım gitmez.Melo gidici gibi kalmasını istesem de.Hele Sneijder gelirse kesin gönderirler.

Sene sonu

Muslera

Eboue

Dany

Carlinhos/X

Riera

Amrabat

Sneijder(gelirse)

Elmander

gibi bir yabancı kadro elimizde olur tahminim.

Irmak benim gözümde daha değerli Sneijder'den valla şu yaptıklarından sonra akşam spor gecesinde twitter yoluyla teşekkür edelim onların aracılığıyla :ayatollah:

Galatasaray'dan aldığı transfer teklifine henüz yanıt vermeyen Wesley Sneijder'ın durumu belirsizliğini koruyor. Inter'in, bonservisi konusunda Galatasaray ile anlaştığı Hollandalı futbolcuya Milano'daki evine girerken NTV Spor ulaştı.

Sneijder, NTV Spor'un "Galatasaray'a gelmeye yakın mısın?" sorusuna "Şu anda sadece evime yakınım!" cevabını verdi.

Gelme lan !!!!!!! :mad:

Lerby'nin şu an çılgınlar gibi Sneijder'i Liverpool,Tottenham,City,Arsenal,United'a önerdiğinden eminim.

Konuşmalarında ise büyük ihtimal

Sneijder: Ne yapalım.İyi para veriyorlar ama Türkiye önceliğim değil.

Lerby : Son güne kadar bekleyeceğiz o zaman.Teklif iyi ama sen daha iyi ligleri hak ediyorsun.Türkiye Ligi'nde iyi performans gösterirsen sorun değil ama ,kötü olursan ondan sonra serbest düşüş olur bu teklifleri de alamazsın.Ben seni İngiltere'ye pazarlamak için elimden geleni yapacağım.Son güne kadar bekleyelim.

Sneijder :OK o zaman

Muhabbetin bu olduğuna adım gibi eminim.

Teklifi çekmezsek eğer son 2-3 gün kala istediği teklifi de alamazsa gelir.

Kesinlikle...

Belki Sneijder kendine göre hakli, ancak bizde Galatasaray´iz.

2 secenek var aslinda: Ya bekleyecegiz, ya da prensipli davranip "Süren bitti canim" diyecegiz

Artik hamle yapmaliyiz. Zaman kalmadi. Biz bu cok zor 4 haftaya bomba gibi girmeliydik. Hazir olmaliydik

Galatasaray'dan aldığı transfer teklifine henüz yanıt vermeyen Wesley Sneijder'ın durumu belirsizliğini koruyor. Inter'in, bonservisi konusunda Galatasaray ile anlaştığı Hollandalı futbolcuya Milano'daki evine girerken NTV Spor ulaştı.

Sneijder, NTV Spor'un "Galatasaray'a gelmeye yakın mısın?" sorusuna "Şu anda sadece evime yakınım!" cevabını verdi.

İt is close to my house

dedi adam.Şu an ,sadece falan yok benim duyduğum.

Evime yakınım diyor yani.

Sneijder gelmedi diyelim acaba kimi yedekte tutuyolar.

Transfer Nöbeti

Konu sneijder

Elbet naz yapacak

Elbet baska rakipler cikacak karsimiza

Bu durumlara sasirmamak lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

şu anda lafı var ise. gelmez. adam açıkça diyor..

ulaa gidip kaka almaya kalksak daha iyiydi..

ah şimdi milanoda olacaktım sneijderin evinin önünde ırmak ile nöbet tutardım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt