Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alperi alıp çocuğu heba etmeyelim, nasıl olsa fatih terim selçuk-melodan vazgeçmeyecek ceza/sakatlık olmadığı sürece
seneye melo olmayacak+5 yabancı kuralı var. orta ikili alper potuk-selçuk inan olur ve miss gibide olur.

Alper sezon sonu gelsede olur. alper+carlinhos+ sneijder+serdar taşçı+ frei şu 5 i gelsinde seneye güzel bir takım izleyelim.

;eLAZIĞ İLE CTESİ OYNADIK SADECE ibb Yİ YENDİK CUMA GÜNÜ

Cuma günü maçları

-------------------- -----

Orduspor-Galatasaray 2-0

Gençlerbirliği-Galatasaray 3-3

İBB Spor-Galatasaray 1-3

Galatasaray-Kardemir Karabükspor 1-3

Galatasaray-Gaziantepspor 1-1

Kasımpaşa-Galatasaray 2-1

Anlamiyom cuma ne alaka ? Cuma aksami futbolcularin geceye akacaklari icin mi konsantrasyonu olmuyor ne varsa cumayla bizim girbolarin

yorum yapmayı bırakında, hoca ne diyecek ??

Yönetim tek kelime ile rezil bir yönetim sergiliyor her yönüyle yazıklar olsun!

Fatih Terim açıklama yapacak ondan sonra da soru almadan bitirelim diyor

Hoca soru almıyor başladı son günler hakkında konuşmaya...

onu bunu gectim nedir lan bu bizim maclari cumaya verme sevdasi

Anlamiyom cuma ne alaka ? Cuma aksami futbolcularin geceye akacaklari icin mi konsantrasyonu olmuyor ne varsa cumayla bizim girbolarin

anlamadim gitti zaten bu hayirli gun bize ugursuz geliyor bunu butun futbolseferler biliyor bence TFF de

Fatih Terim: "Transfer konusuna titizlikle dikkat ediyorum, bu yüzden okuyarak cevap vereceğim."

Renktaş bunlar sadece tesadüf, önemli olan takımın oynaması ne yazık ki çok kötü futbol oynadık. Bugün Cuma olduğu için mi yenildik tek sebep bu mu sence? En son bakılacak şeye ilk başta bakmayalım..

onu anladik ama Cuma gunleri hep berbat oynuyoruz bunun neresi tesaduf

Amrabat , Kontra atak futbolcusu biz ise dogru duzgun ataga cikamiyorz ?

Organize yok .. Selcuk , Buraki ariyor ancak .. Yada geri pas oyunun temposunu dusurmek ..

Forvet lerimiz her mac defansin kucaginda geziyor oyle de topu nasil alacaksin ? Alamazsin gol de atamazsun.

amrabat zaten transferi tam komedi adam 4-3-3 ün solu zaten normalde biz 4-4-2 ye adepte edip oynamasını ve adamdan pres yapmasını bekliyoruz adam kariyerinde top peşinden koşmamış ve koşarken çok acemice fauller yaptırıyor bence orta sınıf topçusu şu tottenham veya roma ya iteleseydik keşke 7-8 vermişlerdi ama satmadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt