Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder transfer edilirse yönetime sallayanlar 2 dk içinde 360 derece döner...

Soner dinin imanın transfer mi arkadaşım senin ?

Klüp çatırdıyor sen hala transfer derdindesin..

Transferi boşver Hoca elden gidiyor..

olm bn transferi mi kastediyorum ya bundan sonra neler olacak diyorum Başkanda 70 yaşında adam o da birşeyler düşünüyordur bu açıklamalardan sonra

bülent tulun acilen kovulmasi gerek yerine haldun üstünel gelmeli ama baskanin 1 numarali adami bülent tulun hayatta göndermez... bu durumda terim sezon sonu istifa eder...

Başkanın 1 numarası falan değil. İnan Kıraç'ın önderliğindeki "Liseci" tayfanın 1 numaralı profesyonelidir Bülent Tulun. Bu yönetime şekil veren de İnan Kıraç olduğuna göre başkanın pek yönetimi değiştirmede sözü geçeceğini sanmam.

bu işin tek çözümü var o da yönetici sayısı 7 e düşürülmeli. muhalefet tipler temizlenmeli, başkana tam itaat edecek adamlar kalmalı. ayrıca tulun kesinlikle kovulmalı.

Lafim kesinlikle Fatih Terim icin degil kendisi herbirimizin gonlundeki yeri bambaskadir ..bir fenomendir, bir efsanedir en onemlisi bizim kadar amator bir Galatasaray asigidir. Ama basariyi sirf Fatih Terim'e baglayip basarisizligi Yonetime ( tamam yonetim'de hatalidir ama onceki baskan Adnan Polat 'i da gormus gecirmis olarak bu Yonetim resmen yerin dibinden alip yine o yuksek citali konuma getirmisdir Galatasaray'i) giydirmek yakisik almaz. Fatih Terim 'i Rahmetli Ozhan Canaydin doneminde'de gorduk..

Yüksel bey,sence akıl karımı şu an FATİH HOCA yı küstürmek.ne istiyolar hocadan.ne yapsın daha.

Liverpool'un, ManU'nun Arsenal'in daha adını sayamayacağım bir çok köklü ve başarılı kulubün başkanları kimlerdir akıldan söyleyebilecek yada simasını gözünde canlandırabilecek kaç kişi vardır ? Aynı sorunun değişik versiyonu ise ; aynı kulüplerin hocalarını sayabilen varmı? Kamera karşısında gazete sayfalarında en çok onları gördüğümüz için ve takımla ilgili transfer dahil tüm açıklamaları onlar yaptıkları için belleklerimize kazınmıştır ve hemen hepsini biliriz...Bizdeki idareciler showman yapıya sahip olduklarındanmıdır yada başka sebeplerdenmidir bilinmez hep göz önünde olmak istiyorlar, heyecanla hatta zaman zaman amatörce açıklamalar yapıyorlar...Sanırım idarecilik meslek olarak öğretilmeli ve lisans verilmeli bizim ülkemizde...

Bugünkü puan kaybının bence tek sorumlusu Fatih Terim

Ben TV den görüyorum sen saha kenarından göremiyorsun Emreyi

Riera önde başlamıyorsun

Elmanderi çıkarıyorsun

Birtane defansif orta saha alınıp 4-1-2-3 e dönmeliyiz. -xxx- -melo-selçuk- hamit-burak-amrabat bundan başka bu kadro yürümez..

Ünal Aysal bir projedir, sadece başkan değil. Aysal başa Galatasaray'ın mali durumunu düzeltmesi için getirildi. Şu an görevinde de gayet başarılı. Ama Aysal'da bir "Eleman" aynı Fatih Hoca gibi. Eleman kelimesi çok abartıldı gereksiz abartıldı, medyanın gazına geliyorsunuz gerek yok. Aysal'ın da bir görev süresi var muhakkak. Bizim gördüklerimizi oy yetkisi olanlar da görüyor. Galatasaray demokratik olarak yönetilir. Demokrasilerde muhalefet her zaman olmuştur ve olacaktır da. Aysal aslında hep vardı camiada ama hep arkaplandaydı. Maddi olarak desteği oldu genelde ismi çok zikredilmedi ama hep kafalarda Aysal'ın başkan olması projesi vardı. Çok sıkıntılı bi zamanda geldi, takımı 2 yılda Sneijder'e istediği rakamı verebilecek kadar iyi bir maddi düzene getirdi. Özellikle amatör şubelerde yükseliş tahmin edilenin bile üzerinde.

Neye ben bu kadar uzun yazıyorum da okunmayacak nasıl olsa hepsi :) Sözün özü, ne sadece Terim'e ne sadece yönetime vurmak doğru olan. Tüm camia kenetlenmediği sürece buna taraftar da dahil başarı falan hikaye.

yok yok olurmu terim var terim o yaptı mertcan yanlışın var senin

Sen Falcao'yu Rooney'i getiremiceğinden dolayı Burak'ın yerinede alınacak futbolcu pozisyon kaçıracaktır olaylara çok düz mantık bakıyorsunuz ki Burağ'ın Cl'de attığı gollerin hiç biri kolay değildi

Attığı gollere,yaptığı işe saygı duyuyorum.Yalnız çok şey istemiyoruz vücudunu ve ayaklarını iyi kullanabilen bir forvette eminim en azından ligde Burak'tan fazla katkı verirdi.Ayağında top tutamayan bir forvetin benim için üst düzey takımlarda yeri yoktur.

Sneijder transfer edilirse yönetime sallayanlar 2 dk içinde 360 derece döner...

Ben dönmem yönetime sallamıyorum ama elbet birileri hatalı ben bunun yönetim kanadındaki bazı şahıslar olduğunu düşünüyorum.Sneijder gelse de gelmesede düşüncem değişmez.

Sorun belli.Hoca transferde tek yetkili tek sozu soyleyen olmak istiyor,yonetimde hocaya guvenip bu yetkiyi vermiyor.dananin kuyrugu burdan koptu.Yonetim hakli bu konuda.Terimin transfer sicili ve tercihleri iyi degil gecmise baktiginizda.Sene basi 5 oyuncu alindi alinan faydada ortada oynana futbolda ortda.Simdi tekrarda 3-4 oyuncu istiyor.Canaydin yonetiminde de boyle dagilmisti al sat al sat.

yazdıkların doğru ama yönetim terimdende beter transfer konusunda keza tulun denen adam amatöre transfer yapamaz ,bu adamın ligtv yorumlarınıda biliyoruz ,işin esası bu devirde hala antika olmuş adamların Galatasarayda söz sahibi olmasıdır,terimde dahil bu düzen artık bitmeli 40 yaş altı yeni jenerasyon ortaya cıkmalıdır..

Hala transfer konuşan var

Hala hoca şunu niye oynatıyor bunu niye çıkarmadı diyenler var.

Ya arkadaşlar kendinize gelin lütfen yaa.

Hoca yı yeme çalışmaları başlamış siz neleri düşünüyorsunuz.

FATİH TERİM GİBİ BİR DEĞERİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

Dünya da kaç takımda var böyle değerler. Kıymetini bilelim

durum onu gösteriyor renktas baksana hoca kendini takima veremiyor istedigi transferler gerceklesmiyor adam nelerle ugrasiyor yazik vallah yazik...

Tek diyebileceğimiz inşallah bunun bir reaksionu olur hem hocada hem takım içinde kargalarla yapıcağımız maç çok önemli bu konuda yönetimiyle takımıyla taraftarıyla biz mercanlardan geldik bugünlere unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt