GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 8

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
8/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Aykut'un Fener'e gol attığı maçta. Aykutun yanında ilk kez profosyonel maç yapan genç bir çocuk vardı. O maç çok iyiydi. O gençte düşünülebilir. Yabancı sınırı malum.

Evet Ahmet Calik, U20 kadrosunda da bulunuyor kendisi. O mac bende baslamadan iyi sövmüstüm Fuat Capa'ya niye böyle bir macta ilk macina cikan bir 19luk genci oynatiyor diye. Ama Ahmet beni gercekten mahcup etti o macta, helal olsun. Burada Cavcav etkeni giriyor araya, kim bilir ne kadar para ister ona.

Türk diye aşağı görmüyorum. Bir maçla adamı Gökhan Gönül yaptın. Eminim daha önce izlememişsindir. Ayrıca büyük font kullanma bana karşı. :yenieek:

Büyük font meselesi forumda genelde bunu düşünen herkes için...

Ben Gökhan Gönül seviyesinde değil potansiyelinde olduğunu kastediyorum.

4 3 1 2 oynıcaksak eğer ön liberonun hücuma çıkmasıns çok gerek yok ama muazzam bir kesici olmalı, stoperlerin arasına girebilmeli.

ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mikel de iyi oyuncudur.26 yaşında ayrıca.Melo 30 oldu.Kaç sene daha bu performansını sergiliyebilir belli değil.Hücumda Melo kadar katkı vermez ama defansta en az Melo kadar katkı verir.

ya etmeyin ya. kötü perfomans gösteriyor bazen diye biliriz melo icin ama takim icinde ruhunu koymuyor diyemeyiz bence.

melonun yılan hikayesi transferlerinden abuk subuk açıklamalarından ve marjinal menajerlerinden gına geldi artık bence başka birisi alınmalı ama turgut_tokatlı'ya göre hem melo hem inler alınmış

kimse beni taşlamasın abuk sabuk laflar söylemesin herkes fikrini söylüyor bende fikrimi söylüyorum.

Obi mikel melodan çok daha iyi bir futbolcu.

Özellikle top rakipteyken oyunu muazzam okuyor ve çok fazla top kapıyor.

Ofansif yönü yok diyebilirsiniz evet golcü oyuncu değil ama oyunu dikine oynayabiliyor.

Ben hiç tartışmasız obi mikel derim keşke gelse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri