Cevap: Transfer Nöbeti
Ozaman Muslera olayında olduğu gibi baskı yapılmalı yönetime.
Ozaman Muslera olayında olduğu gibi baskı yapılmalı yönetime.
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama pes 13'te maç bittikten sonra oyundan atma sorunu yaşıyorum bunun sebebi ne olabilir sizce yardımcı olabilecek kimse var mı ? :sad007:
malesef ayni fikirdeyim. oba mikel melonun sag bacagi olamaz malesef. hem yetenek olarak hemde oyuncu karakteri olarak. mikel cok ruhsuz bir profil ciziyor. isime yapayim sonra evime gideyim tarzinda.
malesef ayni fikirdeyim. oba mikel melonun sag bacagi olamaz malesef. hem yetenek olarak hemde oyuncu karakteri olarak. mikel cok ruhsuz bir profil ciziyor. isime yapayim sonra evime gideyim tarzinda.
Bu Aykut'un Fener'e gol attığı maçta. Aykutun yanında ilk kez profosyonel maç yapan genç bir çocuk vardı. O maç çok iyiydi. O gençte düşünülebilir. Yabancı sınırı malum.
Türk diye aşağı görmüyorum. Bir maçla adamı Gökhan Gönül yaptın. Eminim daha önce izlememişsindir. Ayrıca büyük font kullanma bana karşı. :yenieek:
Auuuuuuw![]()
Büyük font meselesi forumda genelde bunu düşünen herkes için...
Ben Gökhan Gönül seviyesinde değil potansiyelinde olduğunu kastediyorum.
melo da bazen "evime gideyim işimi yapayım" tarzında oynuyor (4 çocuğu var)
ya etmeyin ya. kötü perfomans gösteriyor bazen diye biliriz melo icin ama takim icinde ruhunu koymuyor diyemeyiz bence.
Bak seninde soyadın Büyük .. :yenieek:
nereden bu son dakika haberi.
Oraya Melo dışında yabancı oyuncu düşünüpte Mikeli almak demek kolaya kaçmaktır