Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Kural neymis, ABli oyuncular yabancidan sayilmayacak mi?

Cevap: Transfer Nöbeti

ergin atamanın spanoulis gelmesı ımkansız dıye bır acıklaması yok ya.Gorkem sen ne zaman duydun

Sneijder'in kütüğünü Erzincan'a aldırırız olur biter dert etmeyin beyler bu kadar.

AB'li oyuncu kuralı olmasa'da şampiyon oluruz ona çok sevinmiyorum da

Belki gelecek vaadeden oyuncular alıp yüksek bedellere satma hayallerimiz gerçek olur...Bu beni mutluluktan havalara uçuruyor....

Bilemem ama Twitterda takip ettigim agir abiler ..Spanoulis hayal imkansiz diyor .

Peşinde Barça ve CSKA var tabi zor , ama hayal imkansız falan bunlar artık Galatasarayımızın hiç bir branşında ki lugatında yok , Ataman 3 Mn € teklif verdiğini söyledi Barça ve CSKA'nın Spa'ya , bizde örneğin alabilmek için 4 Mn € vereceğiz , bu fiyatı şuan vermeyi doğru bulmuyorum , adım adım gitmek istiyoruz anlamında söyledi , eğer durum oluşursa dediği bizim de 3 Mn € teklif edip beklemeye geçmemiz , durum oluşursa yani bizi seçerse olur bu transfer diyor :yenieek:

Hic birsey olmayacak Demirören oldugu sürece bu konuda. Size eminim diyorum. Biraz mantikli düsünün sizde anlarsiniz nedenini. Sürece biraz analiz edin.

Bu Sürec'de hep "Türkiyedei Ic kurumlar" oyunlar oynadi...

bu olay YURTICI degil, YURTDISI...ve sen en iyi bilyiorsun ki yurtdisinda tavirlar nasil. bu karar ne dandik PFDK, nede TFF yöentimi verecek.

AIHM verecek. AIHM e kimse karisamas, Demiröen kim oliyor burda.

neyse devan et sen, belki öyle yardim edersin {TOTEM} :asd:

Aziz yıldırim girmiş şemsiyeyi açmak için gidyor yarın bakalım becerebilecek mi? :D

sanırım AB pasaportlu oyuncular belli sayıda serbesiyet alacak. GS nin dava açmasını istemiyor tff

AB'li oyuncu kuralı olmasa'da şampiyon oluruz ona çok sevinmiyorum da

Belki gelecek vaadeden oyuncular alıp yüksek bedellere satma hayallerimiz gerçek olur...Bu beni mutluluktan havalara uçuruyor....

Aynen Taha hocam beni de mutlu eden konu bu , artık Avrupa'dan vs. genç yetenek getirip rahatlıkla deneyebileceğiz , forma verebileceğiz , ayrıca şu Kocaelispor işi de olursa , orada da deneyebiliriz , harika olacak harika iyi ki Ünal Aysal gibi bir başkanımız , böyle bir yönetim kurulumuz ve Fatih Hocamız var :yenieek:

bu olay YURTICI degil, YURTDISI...ve sen en iyi bilyiorsun ki yurtdisinda tavirlar nasil. bu karar ne dandik PFDK, nede TFF yöentimi verecek.

Birsey olmayacak ;) Zaten bu dava en az 5-6 ay sürer. Yani bos bos beklentiye girmeyin.

iyide ab üyesi olmadan ab statüsünü neye dayanarak istiyoruz biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt