Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.772
- 9.346
- 1.973
Transfer Nöbeti
Kural neymis, ABli oyuncular yabancidan sayilmayacak mi?
Kural neymis, ABli oyuncular yabancidan sayilmayacak mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan sen olmayacagından ne kadar emınsen bende gerı vıtes yapıcagından o kadar emınım.Zaman ıkımzdden bırının haklılıgını ortaya koyacaktır
ergin atamanın spanoulis gelmesı ımkansız dıye bır acıklaması yok ya.Gorkem sen ne zaman duydun
Geri vites belki olabilir ama cok düsük ihtimal.
Ergin Ataman'dan Spanoulis açıklaması
Imkansiz olmiya bilir ama olmasi zor diyor .. ama benim duyumucular hic dusunme olmazsi imkansiz diyor
Geri vites belki olabilir ama cok düsük ihtimal.
Bilemem ama Twitterda takip ettigim agir abiler ..Spanoulis hayal imkansiz diyor .
renktaş yabancı sınırlamasında gelişme falan mı var benim umudum yoktu pek tff den ama millet çok umutlu
Hic birsey olmayacak Demirören oldugu sürece bu konuda. Size eminim diyorum. Biraz mantikli düsünün sizde anlarsiniz nedenini. Sürece biraz analiz edin.

Yok ya herkes bos bos seviniyor iste.
AB'li oyuncu kuralı olmasa'da şampiyon oluruz ona çok sevinmiyorum da
Belki gelecek vaadeden oyuncular alıp yüksek bedellere satma hayallerimiz gerçek olur...Bu beni mutluluktan havalara uçuruyor....
ya bu spor bakani konusanda televizyona kafa atmak istiyorum.
Bu Sürec'de hep "Türkiyedei Ic kurumlar" oyunlar oynadi...
bu olay YURTICI degil, YURTDISI...ve sen en iyi bilyiorsun ki yurtdisinda tavirlar nasil. bu karar ne dandik PFDK, nede TFF yöentimi verecek.
AIHM verecek. AIHM e kimse karisamas, Demiröen kim oliyor burda.
neyse devan et sen, belki öyle yardim edersin {TOTEM}![]()
Bu Sürec'de hep "Türkiyedei Ic kurumlar" oyunlar oynadi...
bu olay YURTICI degil, YURTDISI...ve sen en iyi bilyiorsun ki yurtdisinda tavirlar nasil. bu karar ne dandik PFDK, nede TFF yöentimi verecek.
AIHM verecek. AIHM e kimse karisamas, Demiröen kim oliyor burda.
neyse devan et sen, belki öyle yardim edersin {TOTEM}![]()