Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.086
- 428
- 1.708
Abdullah Kiğılı istifa etmiş yönetim kurulu üyeliğinden tamamen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarik hiyarina 6 verecegimize buna Umut+ 4 verelim. Bu cocuk bas bas bagiriyor ben topcuyum diye.
Tarik adina ayni seyleri söylemem mümkün degil.
mbia nasil bir forvet iyi mi ya ?
Uzun vadede ligden alınması gereken potansiyel vadeden yerliler belli ;
Enes Ünal ve Ozan Tufan.
Bos ver Seneri. Ozan Tufani almak lazim.
Bize de kısa vadede başarı gerekli zaten. Şimdiye kadar 3 sezonun üzerinde oynayan yabancı sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
Üstelik bu ülkede yabancı sınırı var senin aldığın yabancının direk etki etmesi gerek takıma.
Altyapı olayına gelirsek, iş tamamen hocada bitiyor. Altyapılarda ski futbolcular yerine bu işin ilmini bilen akademisyenler çalıştırmak gerekiyor büyük akademilerde olduğu gibi. Antrenman tesisleri, altyapı olanakları vs çok önemli. 2-3 ay önce Galatasaray U14 takımıyla aynı uçaktaydım, takımın başındaki hocalar beden eğitimi hocasından bozma tiplerdi. Bu adamlarla bu işler olmaz. Sen bu çocuklara akademiye girdiği andan itibaren Galatasaray gibi bir camiaya ait olduğunu hissettirmelisin ki adam ne oldum delisi olacağına, nerede olduğunun farkında olup ona göre ayağını denk alsın, kendini geliştirsin.
R Kisacasi uzun vaade, kisa vaade den daha önemli oldugunu düşünüyorum, ve bunu gerçekleştirmek için bir kaç sezon fedakarlik lazim.Mbia'nin adi Melo yerine gecmisti ilk sene. Sonra yanlis bilmiyorsam kalbur ustu bir form gosterdi kotu degilmis fln demistik.
Song'un tam tersi olarak stoperden on liberoya cekilmis bir adamdi galiba.
SM-P602 cihazımdan gönderildi
Mbia + Doumbia + Tarık çöpü ile kapanacak sanırım transfer.