Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mümkün değil hocam.

Muslera-Chedjou-Melo-Dzemaili-Sneijder-Bruma-Pandev

yabancı sınırına takılan 2 kişi oluyor. Bruma ve Pandev yedek kalır ve ön taraf Sneijder-Olcan-Burak olursa ancak Dzemaili oynayabilir.

bu çöp adamlar yüzünden Bruma yedek kalacak. O da ayrı bir saçmalık. Dzemaili kim. Pandev kim. Benitez gibi standart bir antrenörün bile beğenmediği adamları alıyoruz. Böyle bir şey yok. Gerçekten çok prof bir yönetimimiz var. Kelimeler yetmiyor anlatmaya.

Beğenmeyenleri neden izlememiş olmak gibi bir kriterle yargılıyorsunuz anlamadım

Adamlar gözümüzün önünde zaten Türkiye liginden çok onları izliyoruz

Beğenmemek için izlememiş olmak mı gerekiyor ya da bir kere izlenince muhakkak beğenilen topçular mı bunlar?

ebbb024fd1daf3478b17f0a15ae2ef47.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu adamlar alinacaksa o cenk ergün niye brezilyaya gitmis kesin evde tvye bakiyor yine bi medya uydurmasi.

yada bizimkiler atti haberi ortaya yem olarak.

kuş sensin kardeş at gözlüğü ile bakarsan olaya fener 4.yıldızı takar bizde pandevle ş.liginde destan yazarız sen napolinin işi bitmiş golcüsünü alacaksın ondan daha iyi olan burakı yedek bırakacaksın bende burakı eleştiriyorum ama pandevin yedeği yapmam arkadaş o kadarda değil !!!!!

Böyle bir anlayış yok hocam. Ortamı germe boş yere. Pandev konusunda düşüncelerin iyi olmayabilir ama gidipte Cardozo Uefa finali oynamış, mermiler dünya kupası oynamış Pandev ne oynamış dersen futbol cahili olmuş olursun. Biraz araştır örnek vermeden önce, ortamı germe boşuna.

la pandevle Dzemaili ye 4 m € vereceğimize almeida yı alalım en azından adam bedava.La bizim yönetim parayı sokağa atıyor yeminden ya.Sanki bu ikisinden biri 11 oynayacak allahım yarabim sabır ver.

Neyse Tarık'ı alalım bari de yerli bek olayını halledelim, iki tarafta da oynatırız.

Balta ile Veysel'le olacak iş değil.

Muslera

Tarık - Semih - Chedjou - Hakan

Melo

Dzemaili
- Selçuk

___________Sneijder

Pandev
_________

__
Burak

Ee böyle de 6 oldu? Kuramadım ben kadroyu.

beyler siz nasıl yorum yapıyorsunuz anlamak mümkün değil trabzonun forveti uefada final oynamış fenerin forveti emenike kuyt dünya kupası oynadı sow zaten ortada pandev kim yaa bitmiş İtalyan serie a da orta sınıf bir takımın 31 lik forveti Gençlerbirliği alsa iyi transfer derim ama bize olmaz

Adam inter'le çempiyınlar ligi ve şig çempiyınlığı kazandı. Gerçi o zamanlar memenike kabarük'le başarıdan başarıya koşuyordu unutmuşum.

Daha durun hele bişey resmileşmedi. Ben Pandev yada Dzemaili için gittiğimizi sanmıyorum açıkcası. Ters köşe bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt