Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son günü beklememizin sebebi belli oldu ucuza kapatcaz gibi.

Hic istemiyorum ikisinide pato.nere pandev nere mercedesten sonra fiat oldu

Dzemaili song veya guarin değildir elbet...ama 6 sezon serie A da oynamış bi adam!!.takıma cabuk adapte olur ve katkı verir

* LG G2 Tapatalk *

Keşke o 3,5 milyon kiralama ücreti olsaydı

En azından bunlarla uzun sözleşme yapmazdık

Şimdi döşemişlerdir 3 er 4 er yıllık sözleşmeleri sonra Eboue gibi olurlar

Akıllanmayacağız hiç

Aysal a saygım sonsuzdu ama bu transfer yanlışları kulübe çok ciddi zararlar vermeye başladı

Dünyanın sayılı kulüplerinden biri olacağız sözü onların geri dönüşüm kutularının başında atılacak futbolcuları beklemekle olmaz

Bu konuda hakkın var pek denenmedi ama olcan bence yedek kalmaz ayrıca yabancısı olduğu bi mevki değil iyi kötü biliyor diye dedim ben

Yabancısı olduğu mevki değil hatta Mustafa Reşit Akçay bek oynatıyordu geçtiğimiz sezon başında, katkısı yoktu, kitlenip duruyordu, hapsoluyordu orada.

Kanat oynamaya başladıktan sonra geldi o istatistikler (goller, asistler...)

Önde oynarken daha mücadele etmesini, adam kovalamasını falan beklerdim, hiç ışık görmedim bu konuda, eli belinde gezdi baya şaşırttı beni. Takımın genelinde de böyle bir hal var anlayamadığım.

Valla gönül ister gitsinler Doumbia gelsin ama kulübün iç hesaplarını bilemiyoruz malesef ama şunu söyleyebilirim ki ne vereceği belli adamları almak her zaman avantajdır..

Ben Pandev'i uzaktan attığı gollerle etkili sol ayağıyla tanıyorum öyle aman aman süratli bir oyuncu değil ama bulduğunu yazan oyun görüşü vizyonu olan kendini ispatlamış oyuncu kilidi açma konusunda özellikle içerdeki maçta çok takıma katkı vereceğini düşünüyorum..

Dzemali'ye gelirsek Selçuk ve Melo'ya bir silkelenme mesajıdır bu özellikle Selçuk'a oyun görüşü olan hücuma destek veren bir adam Dzemali bizim Selçuk'a göre çok daha tempolu kora korda oynayabilen bir adam dikine özellikle iyi giden bir adam..

Yani öyle karalar bağlanacak iki oyuncu değil..

Doğru kullanılırsa takıma çok katkıda bulunacak adamlar beyler şu konuda korkmayın..

Bunlar Avrupa'da futbol eğitimi almış üst liglerde oynamış adamlar bizim ligde zaten farkını belli edecekler,gelelim Cl için yeterli mi bana göre değil..

Bir Drogba ve Sneijder etkisi beklemeyin sükse açısından..

************muslera************

veysel**semih**chedjou**telles

****selçuk**dzemailli**melo****

olcan*****sneijder*******bruma

******burak******pandev*******

los galacticos :D :D

Abi bitikler yahu. Bugüne kadar Prandellinin veto ettiklerine bir bak. Sonra dön bir de bu 2 adamın nasıl prandellinin listesinde olduklarını sorgula. Tipik yönetim transferleri.

Dzemaili nokta transferi bence. Yektanın yerine düşünülen birisi.

Asker olarak iyi ve pas yüzdesi çok yüksek. Basit oynuyor .

Pandev yaşından dolayı ve son 1-2 senedir form düşüklüğü yaşıyor . Türkiye ligi için yeterli ola bilir tercübesi ile.

Okadar kötü transfer değil ama bir ohaa transferide değil tabiki.

Faydalı olsunlarda gerisini beni ilgilendirmez.

Pandev gelirse çoğu kişiyi şaşırtır. ...bukadarını söylim.

Muslera

Veysel Semih Balta Tarik

Melo Dzemaili

Olcan Sneijder Pandev

Burak

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dfae8ff8bd0811e353d8f887e0bc91b9.jpg

ba329443db9a59b11758ffd372bd78b7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tekrar sorayim, Napoli'nin hedefleri bizden daha mi buyuk? Biz 2 senedir gruplardan cikiyoruz, bu sene de hedefimiz bu. Napoli gecen sene bizim bu seneki rakiplerimize karsi cikamadi gruptan, bu sene play-off'u bile gecemediler, ve bunu yaparken bizim bel bagladigimiz "yildiz" transferlerimiz onlarin yedek oyuncusu.

Iyi yapmissin kadro degerlerini gostermekle. Mesele de bu zaten. Biz bu adamlarin eskilerini alarak hic bir zaman basarili olamayiz, hedeflerimize ulasamayiz, o yuzden bizim yukselme potansiyeli olan genc oyuncular almamiz lazim, dususe gecmis emekliler degil.

Ünal Aysal'dan gıcık kapmaya başladım ama burdaki taraftarlarn birçoğundan daha fazla gıcık kapmaya başladım. Kimisi teknik direktör kesiliyor, 31 yaşındaki adam için 20 yaşındaki adam mı kesilirmiş! Sanane birader teknik direktörmüsün! Kesilir tabi gerektiğinde gerektiği yapılır...

içimi okudun bizim taraftar bazı oyunculara takıyor brumada bunlardan biri adam rahat çalım atabilen kıvrak bilekli bi oyuncu değil geçtiği adamları hızıyla

geçiyor çokmu kuvvetli hayır son vuruş yok boş kaleye gol atamıyor( daha 20 yaşında gelişir diyecekler) arda 20 yaşındayken golünüde atıyordu asistinide

yapıyordu ardaya sövdük gönderdik elin adamına hayranız 12 miyon verilecek adammı bruma hangi avrrupa takımında direk 11 oynar hiçbirinde oynamaz

biz almasaydık diğer takımlar 5 6 milyona alıp bi takıma kiralardı brumadan bi cacık olmaz lafımında arkasındayım eğer ben yanılırsam herkestende özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt