Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık,Pandev ve Dzemaili'yi aldıysak muhtemelen son dakika Telles gidip bir başka yabancı ve 1-2 yerli rotasyon oyuncusu da alınabilir bence.

Tarık'ı çok istiyorum abi :D

Tarık'ın gelmesi demek 1 yabancı daha demek :D

Arada bir Chedjou'yu da keseceğimizi düşünürsek harbiden çok dehşet kadromuz olur..

dzemaili yi gerçekten izlemiş nasıl oynadığını bilen bi babayiğit çıkıp anlatırsa forum biraz aydınlanır.

"arkadaşlar... şimdi benim arkadaşa ulaştım...

hemen kısa bir özet geçeceğim yaklaşık 45 dakikadır konuşuyoruz...

Alex Song: Gerçekten Prandelli veto etmiş. Hazır olmayan ve mevcut takımında uzun süredir top oynamayan adamı istemiyorum demiş.

Tarık: Anlaşılmış ödeme planı konuşuluyor ama sorun yok

Doumbia: Sakat ondan iptal

Balanta: Chedjounun performansı sebebiyle vazgeçildi

Pato: Kulübü bırakmıyor. Prandelli çok önemli değil demiş o yüzden zorlanmamış

Pandev: Anlaşılmak üzere. İstediğimiz isimleri alamayınca mecburi olarak dönüş yapıldı. Geçen Hafta Hüseyin abiye demiştim bunu ama sonra vazgeçtiler. Fakat adam bulamadık.

Campbell ve Podolski: Prandelli Podolskiyi veto etti ve Joeli istedi onu Wenger bırakmadı

Welbeck: Van Gaal satma taraftarıydı biz kiralamak istedik almaya para yetmedi

Rhodolfo, Astori, Doria: Hepsini prandelli veto etti...

Erkan: 7 milyon talep ettiler. Gerek duyulmadı

Ömer Toprak: Gelmek istemedi

İnler: Napoli bırakmıyor. İnler de istemiyor

Dzemaili: Aslında 2. opsiyondu. Prandeli İnleri istedi. Ama İnler gelmeyince Dzemaili ile anlaşıldı

Valla atladığım varsa kusura bakmayın. Aklımda kalanlar bu kadar.

"

Ultraaslan forumdan alıntıdır

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

yabancı sınırı konusu

Muslera

Melo

Sneijder

Bruma

Pandev

Ched

Dzemali

Telles

Eboue

böyle olabilir. Bu demek değil ki Ched / Dzemali her zaman yedek olacak, bol bol şans bulurlar. Dzemali öne geçtiğimiz maçlarda, ya da baskı yediğimiz anlarda orta alana sonradan oyuna girebilir. Zor deplasmanlarda Pandev/Bruma'dan biri yedek kalır. Ched oynayabilir, defansı geride kuracağımız maçlarda. Telles ve Eboue dışında herkes bol bol şans bulacak.

muslera chedjou telles eboue melo dzemaili Bruma Pandev sneijder

Ne bileyim. Elmander etkisi görürüz diyenler var :)

Burak'ı sağa kaydırdık da ne oldu bro. Verim düşüklüğünden öteye gitmedi. Campbell doğru isimdi destekledim. Pato doğru isimdi destekledim. Pandev. Yanlış geliyor bana. Henüz biten bir şey yokmuş. Umarım bitmez de, çünkü Pandevin gelmesi kesilecek oyuncuları geçtim, takımın verimini düşürür. Hızlı oynamaya çalışan bir takıma, hantal biri geliyor. Böyle bakmak lazım. Sneijder gibi bir topçumuz var. Kanatsız oynatıyoruz.

Pandevi son sene takip etmedim hiç. Muhtemelen 5-6 gol ortalamasıyla oynamıştır. Bu ortalamayı sana Almeida da yapabilir. top indirir, top saklar, rakip savunmayı kendiyle beraber çeker, alan açar. bunlar yardımcı forvetin görevlerinden bir kaçı. İhtiyacımız olan tip pandev değil ne yazık ki. Camp Pato tarzı biri, hem hızlı, hem hücumun her yerinde verim düşüklüğü yaşamadan oynayabilecek biri lazım.

Pandev iyi transfer olabilir. iyi diyenleri de anlarım ama doğru hamle değil. Nokta dediğimiz tabire uymaz.

Pandev'i ben de sevmem. Beğenmem yani. Ama Pato falan ilk günden beri bana hayal geliyor.

Adam nişanlısından ayrı olamayacağı için Brezilya'ya transfer oldu ve gider gitmez evlendi. O adam bir daha Avrupa'ya, hele hele Türkiye'ye gelmez bence.

+ Bonservisi epey tuzlu gelir bize.

Eğer Prandelli hoca Podolski'yi veto edip Pandev'i aldirdiysa güvenim hocaya çok büyük sarsılır

30 küsür yaşındaki Avrupa ligi takımı artığını alıp Dortmunla Arsenalle kafa kafaya oynayabilirsiniz yazıyor okudum

dortmund ve arsenal ile kafa kafaya oynayacak oyuncuyu almamızı mı bekliyorsun ? onlarla kafa kafaya oynamamızın tek yolu var O da mücadele ve sistem.

Reus tek başına senin takımını satın alır, kafa kafaya oynayacak oyuncu alacakmış mış mışız . yok yaaaaa

FC Metalist kulübü oyuncusu Jose Ernesto Sosa'nın Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımına transferi ile ilgili olarak kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır.

Yatıp kalkıp halimize şükredelim. :)

melo cezalı veya sakat olduğunda alternatif isim yoktu artık var yani sanırım daha resmileşmedi. sınayderi'i oyundan çıkardığımızda veya olmadığında orta alanda oynatacak adam sıkıntısı çekiyorduk artık yok. hiç olmadı sınayder sakat/ cezalı olduğunda kanatlarını bruma pandev yapabilirsin. o da olmadı kanatları bruma-olcan forveti pandev yaparsın.

ozaman arenada volkanı dövebilir :D

Telles için üzülmem ben Telles'in aman aman bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama Bruma başka o yüzden Tarık transferi noktadır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt