- 27 Temmuz 2010
- 4.863
- 58
- 1.318
muslera chedjou melo sneijder banko değişmez burak ve selçuk'un da kesilmeyeceği açık.
Zaman zaman şeşu kesilip hakan oynatılır. Tarık sol bek oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera chedjou melo sneijder banko değişmez burak ve selçuk'un da kesilmeyeceği açık.
Sanki Falcao'yu alsak oynatacabileceksin ligde.5 yabancılı ortamda Burak bu takımın 1. santraforu olacak bunu kabullenmeniz lazım
bu herkesin atıp tuttuğu pandev bildiğimiz inter'de sneijder ile yardıran pandev dimi ? sanki mersin idman yurdu'ndan transfer yapıyoruz gibi hissettim yorumları okuyunca
pandev bu ligde cok faydalı olur, hayırlı olsun .. pato 5 para etmez
Chedjou duruma göre bazı maçlarda değişebilir.
Ne bileyim. Elmander etkisi görürüz diyenler var
Burak'ı sağa kaydırdık da ne oldu bro. Verim düşüklüğünden öteye gitmedi. Campbell doğru isimdi destekledim. Pato doğru isimdi destekledim. Pandev. Yanlış geliyor bana. Henüz biten bir şey yokmuş. Umarım bitmez de, çünkü Pandevin gelmesi kesilecek oyuncuları geçtim, takımın verimini düşürür. Hızlı oynamaya çalışan bir takıma, hantal biri geliyor. Böyle bakmak lazım. Sneijder gibi bir topçumuz var. Kanatsız oynatıyoruz.
Pandevi son sene takip etmedim hiç. Muhtemelen 5-6 gol ortalamasıyla oynamıştır. Bu ortalamayı sana Almeida da yapabilir. top indirir, top saklar, rakip savunmayı kendiyle beraber çeker, alan açar. bunlar yardımcı forvetin görevlerinden bir kaçı. İhtiyacımız olan tip pandev değil ne yazık ki. Camp Pato tarzı biri, hem hızlı, hem hücumun her yerinde verim düşüklüğü yaşamadan oynayabilecek biri lazım.
Pandev iyi transfer olabilir. iyi diyenleri de anlarım ama doğru hamle değil. Nokta dediğimiz tabire uymaz.
30 küsür yaşındaki Avrupa ligi takımı artığını alıp Dortmunla Arsenalle kafa kafaya oynayabilirsiniz yazıyor okudum
melo cezalı veya sakat olduğunda alternatif isim yoktu artık var yani sanırım daha resmileşmedi. sınayderi'i oyundan çıkardığımızda veya olmadığında orta alanda oynatacak adam sıkıntısı çekiyorduk artık yok. hiç olmadı sınayder sakat/ cezalı olduğunda kanatlarını bruma pandev yapabilirsin. o da olmadı kanatları bruma-olcan forveti pandev yaparsın.
E niye alıyoruz öyleyse ? Buraktan kurtarabilecek bi adam olmadıktan sonra lüzum yoktu
muslera chedjou telles eboue melo dzemaili Bruma Pandev sneijder