Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben daha iyi transferlerin yapılabileceğini düşünüyordum

ha şu varki

hajrovic ontivero salih vs. gibi transfere göre gayet iyi transferler

durum su mu yani.

napoliyle pandev ve dzemaili icin gorusmeyi akil etmisiz ama gokhan inler (yerli ulan yerli) icin gorusmeyi akil edememisiz.

cok bos isler yapiyoruz cok.

pandevin bonservisi 1 milyon 250

cemalin bonservisi 1 milyon 100

karlı is

Şuraya yazayımda sonradan demiş olmayayım... Pandev OK hertürlü oynar 1+1 çok iyi anlaşma.... Ama bu cemali midir nedir , gelecek yaz bunuda göndermek için takla atıcaz. Bu adam bana Cana yı hatırlattı. Cana geldiğindede demiştim, burdaki arkadaşlarla baya bir kavga etmiştik ceza bile almıştım GALATASARAY oyuncusu değil diye , buda aynı pohun laciverti olacak..

İyi yönden bak. Cana gitti Muslera geldi. Direk Musleraya o paraları vermezdik.

napoli forumlarinda tesekkur falan etmiyorlar

ben girdim okudum

hepsi dzemaliliyi niye satiyoruz adam disiplinli adam her zaman hzir vs muhabbeti yappiyorlar

Pandev icin de, genelde seviliyor pandev hatta michunun nolacagi belli olmadigi icin takimda kalmadi nolur nolmaz falan deniliyor

bilip bilmeden sallamayın anasını satayım

İç saha maçlarında kalede sinan olacak ve olmalı ligte.

Sacma, Muslera ya 3.5 milyon euro 17 lig maci icin verilmiyor, verilmezde. Ozaman yabanci bir kaleciyi tutmanin bir mantigini aciklayamazsin bana.

Muslera 4-5 mac haric butun maclarda olacak (iddaasina bile girerim) ve olmali da..

Ayrica Sinan, Muslera nin yari performansini gosteremez.

Pandev burakla beraber çift forvet oynarsa iş yapar ama sneijder olcan bruma varken çift forvet oynayamayız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene tek hedef 4. yıldız olduguna göre transferler hedefe yönelik diyebiliriz, ve ne mutlu ki defansımızın degil orta sahamızın 1.problemli bölge oldugu farkedilmiş..

Yalniz 5+3 degil de 6+2 olsaydi cok rahat kadro kurulurdu. Bu 5+3le cok skinti yasayacagiz

durum su mu yani.

napoliyle pandev ve dzemaili icin gorusmeyi akil etmisiz ama gokhan inler (yerli ulan yerli) icin gorusmeyi akil edememisiz.

cok bos isler yapiyoruz cok.

Hayır, Gökhan İnler için görüşmüşüz.. Napoli başkanı ise Gökhan olmaz, ama buraya kadar gelmişsiniz sizi eli boş göndermek olmaz demiş,kadrosunda düşünmediği oyuncuları Aysal'a hediye etmiş :)

Selamun aleykum renktaslar, hayirli nobetler.

Pandev,Cemal ve Tarik kesin olarak geldimi simdi? Son durumu kisa bir ozet gecen olursa sevinirim :)

Şuraya yazayımda sonradan demiş olmayayım... Pandev OK hertürlü oynar 1+1 çok iyi anlaşma.... Ama bu cemali midir nedir , gelecek yaz bunuda göndermek için takla atıcaz. Bu adam bana Cana yı hatırlattı. Cana geldiğindede demiştim, burdaki arkadaşlarla baya bir kavga etmiştik ceza bile almıştım GALATASARAY oyuncusu değil diye , buda aynı pohun laciverti olacak..

lorik cana temmuz 2010da geldi sen aralık 2010da kayıt olmuşsun nasıl tartışıp ceza aldın hocam :D

Sacma, Muslera ya 3.5 milyon euro 17 lig maci icin verilmiyor, verilmezde. Ozaman yabanci bir kaleciyi tutmanin bir mantigini aciklayamazsin bana.

Muslera 4-5 mac haric butun maclarda olacak (iddaasina bile girerim) ve olmali da..

Ayrica Sinan, Muslera nin yari performansini gosteremez.

Sinan sadece kupa maclarinda ve samp. Liginden onceki iddaasiz maclarda oynamali.

Galatasaray Champions League Squads 2014/2015

1091109_Galatasaray_SK.jpg

Burada yine yapılan saçma sapan transferlerin goygoyunu yapanlar çıkmış en son bu foruma devre arası yorum yazmıştım yapılan transferlerde rahmani olmayan işler var demiştim 1 milyon euro tarığa verip almayanlar 3 milyon euro salihe verdi şimdide şimdide 6 milyon tarığa verecek ! Ya siz ne anlatıyorsunuz ? yönetim doriayı alamadı burada çok bilmişler pandev ve dzmaili cuma günü listenin sonundaki isimler ! mecburen bu adamlara kaldılar bu transferlerde gaz alma transferleri ! gelelim pandeve pandev iyi bir oyuncuidi interdeyken lakin geçen sezon hareket kaibilyetini ve hırsını yitirmiş göründü ama yinede iyi bir profesyonel katkı verebilir dzmeaili ise balon bile değildir ! geldikten sonra inamoto muamelesi yapacaksınız boşa beklentiye girmeyin şimdiden söyliyim !

Muslera

Eboue

Chedjou

Telles

Melo

Sneijder

Pandev

Bruma

Dzemaili

9 yabancımız da iyi oyuncular, bu cok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt