Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuraya yazayımda sonradan demiş olmayayım... Pandev OK hertürlü oynar 1+1 çok iyi anlaşma.... Ama bu cemali midir nedir , gelecek yaz bunuda göndermek için takla atıcaz. Bu adam bana Cana yı hatırlattı. Cana geldiğindede demiştim, burdaki arkadaşlarla baya bir kavga etmiştik ceza bile almıştım GALATASARAY oyuncusu değil diye , buda aynı pohun laciverti olacak..
onu bunu bilmemde pandev icin brumayi yedek birakmak gerizekaliliktan baska bir sey degildir.
İç saha maçlarında kalede sinan olacak ve olmalı ligte.
durum su mu yani.
napoliyle pandev ve dzemaili icin gorusmeyi akil etmisiz ama gokhan inler (yerli ulan yerli) icin gorusmeyi akil edememisiz.
cok bos isler yapiyoruz cok.
pandevin bonservisi 1 milyon 250
cemalin bonservisi 1 milyon 100
karlı is
Şuraya yazayımda sonradan demiş olmayayım... Pandev OK hertürlü oynar 1+1 çok iyi anlaşma.... Ama bu cemali midir nedir , gelecek yaz bunuda göndermek için takla atıcaz. Bu adam bana Cana yı hatırlattı. Cana geldiğindede demiştim, burdaki arkadaşlarla baya bir kavga etmiştik ceza bile almıştım GALATASARAY oyuncusu değil diye , buda aynı pohun laciverti olacak..
he karlı iş sen öyle zannet ,Napoli ıskartalarını elden çıkardı ,onlara vereceği paradan kurtuldu, biz keriz gibi vereceğiz hemde sağlam ...
Sacma, Muslera ya 3.5 milyon euro 17 lig maci icin verilmiyor, verilmezde. Ozaman yabanci bir kaleciyi tutmanin bir mantigini aciklayamazsin bana.
Muslera 4-5 mac haric butun maclarda olacak (iddaasina bile girerim) ve olmali da..
Ayrica Sinan, Muslera nin yari performansini gosteremez.
he karlı iş sen öyle zannet ,Napoli ıskartalarını elden çıkardı ,onlara vereceği paradan kurtuldu, biz keriz gibi vereceğiz hemde sağlam ...