- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Haluk Yürekli: Bu 3 transfer dışında 1 oyuncu transferi daha bekliyorum dedi biraz önce kanal 24'te.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski mesajları forumdan nerden buluyorsunuz.. Ben bu foruma .Cana için abone oldum. O zmaanlar Abdullah diye bir admin vardi. mesajlar falan yazdı , tartışma için özelden fenerlisin deidler, Kombinemi falan tarayıp gönderdim. Bu eleman yabancı sınırı nedeniyle kesik yiyecek , ŞL içinde formda olmak lazım nasıl olacak inler olsaydı ok. en azından adama bonservis vermemişiz ama gönderirken bonservisden fazla para bayılıyoruz hep..
Eski mesajları forumdan nerden buluyorsunuz.. Ben bu foruma .Cana için abone oldum. O zmaanlar Abdullah diye bir admin vardi. mesajlar falan yazdı , tartışma için özelden fenerlisin deidler, Kombinemi falan tarayıp gönderdim. Bu eleman yabancı sınırı nedeniyle kesik yiyecek , ŞL içinde formda olmak lazım nasıl olacak inler olsaydı ok. en azından adama bonservis vermemişiz ama gönderirken bonservisden fazla para bayılıyoruz hep..
es es maçında yeni gelen 3 oyuncudan hangisi ilk 11 başlar ??
Akhisardaki ugur demirok'u da kapabilseydik keske stopere iyi bi alternatif olurdu..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pandev: 8 gol, 8 asist, 1895 dakika, yani her 118 dakikada 1 gol veya asist yapmis, skora etki etmis.
Almeida: 15 gol, 5 asist, 2466 dakika, yani her 123 dakikada 1 gol veya asist yapmis.
Matematik guun.zel sey, tavsiye ederim.
Kurtuluş @ezequiellavezzi 2 dk.
Pandev Dzemaili Tarık'tan başka bir yabancı transferide yapıcaz sanırım
Selçuk şahinin avrupa görmüş haliarada bir uzaktan vuruşlar bide ne zaman oyuna koysan aynı performansı gösterir hiç bir dalgası yok
![]()
Haluk Yürekli: Bu 3 transfer dışında 1 oyuncu transferi daha bekliyorum dedi biraz önce kanal 24'te.
Sudan ucuz transferlere kazik yedik diyen var inanamiyorum...takimdaki her oyuncuyu kesebilecek futbolcular
-----------Muslera-----------
Veysel--Semih--Hakan--Tarık
--------------Melo------------
--------Selçuk----Dzemaili----
--Olcan------------Sneijder--
-------------Pandev-------------
Dzemaili su an selcugun iki kati kadar katki yapar