Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: Bu 3 transfer dışında 1 oyuncu transferi daha bekliyorum dedi biraz önce kanal 24'te.

Eski mesajları forumdan nerden buluyorsunuz.. Ben bu foruma .Cana için abone oldum. O zmaanlar Abdullah diye bir admin vardi. mesajlar falan yazdı , tartışma için özelden fenerlisin deidler, Kombinemi falan tarayıp gönderdim. Bu eleman yabancı sınırı nedeniyle kesik yiyecek , ŞL içinde formda olmak lazım nasıl olacak inler olsaydı ok. en azından adama bonservis vermemişiz ama gönderirken bonservisden fazla para bayılıyoruz hep..

Bence sen kapat bu konuyu yoksa birazdan seni banlarlar eski dosyalari acmaktan

Eski mesajları forumdan nerden buluyorsunuz.. Ben bu foruma .Cana için abone oldum. O zmaanlar Abdullah diye bir admin vardi. mesajlar falan yazdı , tartışma için özelden fenerlisin deidler, Kombinemi falan tarayıp gönderdim. Bu eleman yabancı sınırı nedeniyle kesik yiyecek , ŞL içinde formda olmak lazım nasıl olacak inler olsaydı ok. en azından adama bonservis vermemişiz ama gönderirken bonservisden fazla para bayılıyoruz hep..

baktım ama bulamadım

Sudan ucuz transferlere kazik yedik diyen var inanamiyorum...takimdaki her oyuncuyu kesebilecek futbolcular

Akhisardaki ugur demirok'u da kapabilseydik keske stopere iyi bi alternatif olurdu..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabri kadro dışı. CLde Semih, Emre ve Aydın'ın yanına son altyapı oyuncusu koyamayıp Furkan, Koray, Zan'dan birini liste dışı bırakmak zorunda kalacağız zaten Demirok o 4. adam için iyi giderdi Emrecan o pozisyona düşünülmüyorsa.

Pandev: 8 gol, 8 asist, 1895 dakika, yani her 118 dakikada 1 gol veya asist yapmis, skora etki etmis.

Almeida: 15 gol, 5 asist, 2466 dakika, yani her 123 dakikada 1 gol veya asist yapmis.

Matematik guun.zel sey, tavsiye ederim.

Biri İtalya ligi biri Türkiye onu göz önünde bulundur

Bence bu transferlerin iki faydası oldu:

1. Kimsenin yeri garanti değil artık. Rekabet olunca başta Sneijder-Selçuk gibi aermeye yatkın oyuncuların toparlanma ihtimali yüksek.

2. Prandelli'nin elinde hem kontratak hem de baskılı futbol oynatabileceği geniş bir kadro oluştu.

Haluk Yürekli: Bu 3 transfer dışında 1 oyuncu transferi daha bekliyorum dedi biraz önce kanal 24'te.

bir bakmışsın Gazianteple olan iyi ilişkilerimizden ötürü Muhammed Demir Galatasaray'da .Olur mu olur valla ve süper olur ama burdaki bazı renktaşlarım habire sakatlanıyor gitti şu kadar milyon euro der mi? der!!

-----------Muslera-----------

Veysel--Semih--Hakan--Tarık

--------------Melo------------

--------Selçuk----Dzemaili----

--Olcan------------Sneijder--

-------------Pandev-------------

Daha demin Pandev'le Dzemaili'yi Bruma'dan önce koymama laf ettin.Yaptığın 11'de Bruma yok Dzemaili ve Pandev var.Enteresansın.

prandelli ister kontra atak oynar ister baskılı pres ister pas takımı herşey elinde adamın son yılların en rahat kadrosu bence

Bizimkiler "sudan ucuza kapattık, 2 sine toplam 2.300.000 euro vereceğiz" diyorlar da napoli forumunda elemanın teki "6 milyon alacağız toplamda" diye yazmış ve bir göbek atmadığı kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt