- 30 Aralık 2010
- 1.646
- 4
- 998
Bu milli takım arası iyi oldu pandev dzemaili ve tarık takıma adepte olur
birde hazırlık maçı olsa ufak çaplı bizim yeni tosunları görsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu milli takım arası iyi oldu pandev dzemaili ve tarık takıma adepte olur
Tamamen bilmediğim için soruyorum espri amacı felan yok.
Dzemaili nasıl telafuz ediliyor tam doğrusu ne?
Sen şu hava yolu şirketiyle anlaşıcaz diye sallayan kişi değilmisin
birde hazırlık maçı olsa ufak çaplı bizim yeni tosunları görsek
pandev temposunu kayıp etmiş bir oyuncudur,koşamaz ,hızlı değildir , artık eski temposu yokdur , adam geçemez , topu alır vücudunu araya koyup pas,şut atmaya çalışır o kadar.. dzemaili ise sert ama topla arası iyi olmayan bir futbolcudur ,yere bakarak oynar ve oyun görüşü yokdur, her iki oyuncuda mevcut form durumları itibari ile napolide ilk 11 oyuncusu değildir ve olmalarıda mümkün değildir ,Napoli kendileri için çokda ala bir maaş kurtulma operasyonu ile bu iki ıskartayı bizim sırtımıza yüklemişdir, bizim takım ise temposu olmayan ,mücadele edemeyen dahası hızı olmayan bir takımken ,hızlı,seri,topla adam gecen oyunculara muhtaçken bu transferler bize ancak o şişkin ama işe yaramaz kadromuzda şişkinlikden öte faydası olmayacak,oynarlarsa tempomuzu bir derece daha düşürecek ,zavallı transferlerdir ve dahası napolide ıskarta olan adamlardan medet uman bir zavallı futbol fukaralığının Galatasaray gibi büyük bir camiayı acizlik içine düşürüp batırmasıdır..
Milli takımlarına gidecek onlarda galiba
He He Pandev i Chelsea de istemis ama olmayinca Diego Costa yi almis. Ve aslinda Guardiola nin hedefinde Xabi Alonso degil de Dzemaili varmis ama o sag olsun bizi tercih etmis.
Forvete alternatif olarak emre güralı almalıyız.
napoli'nin artıklarını almışız diye kızanlar da baya güzel kafalarda. napoli ile bir mi tutuyosunuz kendinizi ? hamsik bizim takımı alır tek başına