Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen şu hava yolu şirketiyle anlaşıcaz diye sallayan kişi değilmisin

Salladım mı ben ? Elimde ciddi kaynaklar vardı , teklifler de doğruydu ama anlaşamadılar. Artık parayı mı az buldular bilmiyorum ama teklifler yapıldı emin ol. Hem telegole inanıp da hem de bana sallıyorsun demek de ayrı iki çelişkili durum.

pandev temposunu kayıp etmiş bir oyuncudur,koşamaz ,hızlı değildir , artık eski temposu yokdur , adam geçemez , topu alır vücudunu araya koyup pas,şut atmaya çalışır o kadar.. dzemaili ise sert ama topla arası iyi olmayan bir futbolcudur ,yere bakarak oynar ve oyun görüşü yokdur, her iki oyuncuda mevcut form durumları itibari ile napolide ilk 11 oyuncusu değildir ve olmalarıda mümkün değildir ,Napoli kendileri için çokda ala bir maaş kurtulma operasyonu ile bu iki ıskartayı bizim sırtımıza yüklemişdir, bizim takım ise temposu olmayan ,mücadele edemeyen dahası hızı olmayan bir takımken ,hızlı,seri,topla adam gecen oyunculara muhtaçken bu transferler bize ancak o şişkin ama işe yaramaz kadromuzda şişkinlikden öte faydası olmayacak,oynarlarsa tempomuzu bir derece daha düşürecek ,zavallı transferlerdir ve dahası napolide ıskarta olan adamlardan medet uman bir zavallı futbol fukaralığının Galatasaray gibi büyük bir camiayı acizlik içine düşürüp batırmasıdır..

Helal olsun!!! :005:

Yatmadan önce son entry :

Dzemaili oyunu iki yönlü oynamasıyla iyi katkı verir. Hatta nası olur bilmiyorum ama Selçuk - Melo yerine Dzemaili - Melo çok daha iyi olabilir.

Pandev benim içim kapalı kutu son dönem hiç takip etmedim. Ancak yaş, fizik ne olursa olsun kalite bakidir. Oyun zekamızı, pas yüzdemizi illa ki arttırır.

Tarık Çamdal muhtemelen ilk 11 oynayacaktır. Önünde kiminle ikili oluşturacağı önemli. 4-2-3-1 de sağ tarafta Pandev - Tarık solda Balta - Bruma kağıt üzerinde iyi görünüyor.

Son olarak şahsi fikrim en iyi spor programı bu yıl TRTSpor'daki '' Futbol Arenası ''. Yormadan güzel yorumlarla eğlenceli program. ( Sergen - Erman )

He He Pandev i Chelsea de istemis ama olmayinca Diego Costa yi almis. Ve aslinda Guardiola nin hedefinde Xabi Alonso degil de Dzemaili varmis ama o sag olsun bizi tercih etmis.

Biz Chelsea ve Bayern gibi büyük olmadığımıza göre???

Ne bekliyorsunuz anlamadım ki!

Şikeli bir lig

Lig TV sayesinde bizden başka kimsenin izleyemediği bir lig

Statların ve zeminlerin berbat olduğu bir lig

Tupçunun başkan olduğu bir lig

VAR ORTADA!

HAYIR NE BEKLİYORSUNUZ YANİ???

Orta sahaya takviye yapılmasını çok olumlu buldum, olabilecek az maliyetli ve kaliteli biri alındı; adı geçen stoperlerden biri alınmış olsa oraya adam alamazdık, hayırlısı oldu gibi görünüyor...Koca sezon iki yıldır dökülen Selçuk un kendisine gelmesini beklemekle geçmezdi ki çaresizlikten Selçuk un alternatifi olarak Hamit ten medet umanlar vardı cidi ciddi!...

Bunu en başından beri ilk önceliği yabancı stoper transferine veren biri olarak söylüyorum, Chedjou fizik ve konsantrasyon açısından sezona iyi başladı inşaalah böyle devam eder...

Prandelli, saplantıları olan, dediğim dedik biri gibi durmuyor, çözüm/fayda odaklı (Pragmatik) bir izlenim veriyor...Başlarda o da stoper transferinde ısrarlıyken; Chedjou nun iyi, Selçuk-Hamit in kötü performansıyla fikrini değiştirdi gibi geliyor bana...

Hele de alınanlar, Prandelli nin öncelikle istediği adamlarsa , en doğrusu yapılmıştır...Böyle sorunlu bir kadronun başına önemli kariyer sahibi bir direktör getiriyorsan bu kadar kredi tanımak zorundasın...Bu adamın başarılı olmasını ayrıca çok istiyorum, keşke kendisine daha kaliteli bir kadro sunulabilseydi...

O değil de bu Umut Gündoğan baya iyi futbolcuya benziyodu adamı daha doğru düzgün göremeden yolluyoruz

Pandevi'in fizik durumu iyi olmadigini diyorlar Napoli taraftari. En fazla 50-60 Dakika dayanir, diyorlar. Dzemaili ise saglam oyuncuymus...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt