Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kranevitter bize gelecekti sözde

Yine kandirildik yaziklar olsun

Kranevitter, Dembele ve Song'la önümüzdeki sezonun şampiyonluğunu garantilemiş bulunuyoruz.

Camiamıza hayırlı olsun.

Ne önyargısı engin :d hepimizin izlediği tanıdığı serdar aziz'den bahsediyoruz. Nasıl gol attığını bırak şimdi, savunmada yaptığı kazmalıkları göreceğiz zaten sezon içerisinde tabi sakatlıklardan fırsat bulup sahaya çıkabilirse.
Kazmalik değil o, pozisyon hatası kazma dediğin 3 metre önüne pas atamayan adamlara denir örnek istersen Cihan haspolat li Orhan ak v.b. Serdar bir stoper e göre yeteri kadar teknik.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

467909370-klaas-jan-huntelaar-of-netherlands-and-gettyimages.jpg

yerli ramos

Kranevitter bize gelecekti sözde

Yine kandirildik yaziklar olsun

Kiralama bedeli 1.5 milyon euroymuş ve simeone opsiyonu kabul etmiyormuş. Kalite olarak çok şey katardı haklısın ama bütçe bu kadar azken çok yapılabilecek bişey değil.(bütçenin çoğunun serdar A gittiğin farkındayım, savunmak için söylemiyorum)

Dembele song ve kranevitter imzaladi diyenler vardi burda hahaha

Yanlız şöyle düşünüyorum da Sneijder orta da,solda Bruma,sağda Sinan yada Podolski bide akacak,klas bir forvet.

Tabi sonra aklıma Dursun geliyor.

beşiktaş transferde sıcacak demiştim,öyle olacak.sosayı falan satıyolarmış.fenerde 3-5-2 falan diye eziyet edecek taraftarına. şu önlibero ve forvet transferi bi yapılsın.önümüzü görücez....dursunu da ekime kadar yolladık mı tamamdır : )

Riekerink "Galatasaray, Türkiye'nin en iyi scout ekibine sahip" demiş.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Keşke iyi olsa da serdar, özür dilesek yanıldık desek. Ancak görünen köy kılavuz istemez, sıradan, vasat ve malesef sakat 1 stopere 15-16 milyon euro yatırım yaptık. Zamanında bu paralara tüm savunma hattını kurduk ve ligi domine ettik.

UA bir arkadaşla konuşurken de farkettim. Forum ahalisi olarak çok çabuk oyuncu asıp kesiyoruz. Serdar aziz gelmiş destek vereceğimize, yerin dibine sokup duruyoruz. Maliyet olarak yanlış ama oyuncuyu desteklemek şart. Bruma,wesley,Selçuk, Carole,Linnes çok çabuk öldü bitti satalım diyoruz. Şahsi kanaatim biraz daha sabırlı davranmak şart. Ama yalancı başkan konusunda ailesine edilen küfürler hariç haklıyız. Transfer edilecek oyunculara gelince
1. Şikecilere bakıp uçmayın, onlara sahip çıkan devlet büyükleri ve iş adamları var
2. Ligimiz öyle ahım şahım bir lig değil
3. Yıldız dedikleri adamlar gelip direk şampiyon yapmıyor
4. Scout transferi istiyoruz da brumaya ne kadar şans verdik?(bence asıl yerinde 10 maç üst üste şans vermedik)
5. Delaney,cornelius a sallıyoruz ama bu dakika yıldız almaktansa böyle transferler daha mantıklı

Sonuçta sadece lig ve kupa var

Son düzenleme:
Dursun 2 yil daha baskan

Secimle geldi secimle gider

Zamaninda rahmetli Canaydin döneminde ayni tartismalar vardi adam 6 yil
Baskanlik yapti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt