Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder için sevindim ama abi şu adamın iki yanına bir önüne hızlı akıllı adamlar koyun yoksa gitsin bırakalım
Kazmalik değil o, pozisyon hatası kazma dediğin 3 metre önüne pas atamayan adamlara denir örnek istersen Cihan haspolat li Orhan ak v.b. Serdar bir stoper e göre yeteri kadar teknik.Ne önyargısı engin :d hepimizin izlediği tanıdığı serdar aziz'den bahsediyoruz. Nasıl gol attığını bırak şimdi, savunmada yaptığı kazmalıkları göreceğiz zaten sezon içerisinde tabi sakatlıklardan fırsat bulup sahaya çıkabilirse.
Bana göre ikiside kapalı kutu.. itiraz edenler olur buna, önceden söyleyeyim ligde oynadığımız için endişeli değilim çok fazla ama tam olarak ne verebilirler ve yeterli olur mu bilmiyorum..bu da benim görüşümyani solunda bruma, saginda sinan oynasin diyosun
Resmen yönetime atar yapmış
Ama sabır az kaldı
Sneijder'i yedirmeyiz size...
Kranevitter bize gelecekti sözde
Yine kandirildik yaziklar olsun
Kim dediDembele song ve kranevitter imzaladi diyenler vardi burda hahaha
sırp mihajlovic,akpa akpro falan..iyiler harbiden : )bakalım alabilcekler mi bunları..Riekerink "Galatasaray, Türkiye'nin en iyi scout ekibine sahip" demiş.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk