Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı akşamlar baküden. her gece işten gelip varmı bi gelişme diye bakıyorum..oyuncu almaları biraz zaman ala bilir tamam da. mesela trabzona burağın çine satışından dolayı vereceğimiz para yerine donku vermemiz gibi bir haberi okusam eve geldiğimde çok mutlu olurum. oysa eve geliyorum siteyi açıyorum salih dursunun kamp fotoğrafını görüyor ve kuduruyorum. bir de yönetimin çıkıp cezaların kaç para olduğunu söylemesi lazım. dünya üzerinde sarı kartlar alan oyunculara sahip tek takım Galatasaray değil. kafalarına göre uygulamamı olur. yarın dursun gider ama yabancı basında sneijdere 2 milyon euro ceza başlıklı haberde dursunun değil Galatasarayın adı yazıldığı için kusura bakmayın ama bi daha kulubümüze yıldız falan nah gelir ! muslera kupa finalinde gs feneri yensin diye ceza 1 yıla insin diye kart alıyor sonra o karta ceza haa ? sabrinin karısı da ferrari ile i.... teki ile 300 km hız yapsın o sırada..baküdeyim ve istanbuldakı renktaşlarımın neden floryaya sadece 100-150 kişi gitti inanamıyorum. keşke sizin yerinizde olsam...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler Bony transferinde tek engel Mersin Idman Yurdu.Cok ciddi ilgileniyorlarmiş

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bony ile mi Yoksa bizim yalancı başkan ve beceriksiz yönetimimizin yapAMAYACAĞI transferlere gülmek için sadece detaylarla mı ilgileniyorlar?

Kaynak göstermeyi unutumuşum. Size bu linli kaynak olarak gösteriyorum ama bu kaynak yazı ve görselden ibaret kolpa sanabilirsiniz ama temas biraz daha ciddi.

Galatasaray Manchester City'den Wilfried Bony'yi Transfer Ediyor

O sitede şöyle bir haber gördüm Ronaldonun yükseğe sıçramasıyla alakalı kas ile ilgili ve içerikte yazan bilgi
0.85 SANİYE ASILI KALDI!
Yapılan ölçümlere göre Ronaldo, Galler maçında tam 76 santim yükseğe çıktı. Ayrıca havada 0.85 saniye asılı kalmayı da başardı. Portekizli yıldız şu anda dünyanın en iyi sıçrayan ve havada en uzun kalan futbolcusu durumunda. Laboratuvar koşullarında 86 santime kadar yükselebilen Ronaldo'nun bunu nasıl başardığı da merak konusu..

Havada asılı kalmak bilimsel olarak olmayacağı kanıtlandı.Yani adamlar araştırmadan etmeden haber sallıyorlar işte.Bony de yalandır.Orada çalışan adamın hayalindeki adamdır.Nasıl biz işte düşünuyorsak şurada şu adam oynamıyor gelsin bunu yazan da o şekilde yıldız takımda oynayacak potansiyelli ama takımında forma bulamayan isim sallayalım hadi mantığıyla.

Edit:
Kafa golleri konusunda fazla zorlanmayan CR7'nin, Galler maçında yerden tam 2.88 metre yükselmesi, sosyal medyada günün en çok paylaşılan fotoğraflar arasına girdi.Ronaldo'nun aynca Manchester United maçında 2.93'lük rekor zıplayışı da hatırlatıldı.

Yuh ya :asd22: en baba sıçrayan adamlar bile max 48 inch falan sıçrıyor bu neyin kafasıdır.

Son düzenleme:
O sitede şöyle bir haber gördüm Ronaldonun yükseğe sıçramasıyla alakalı kas ile ilgili ve içerikte yazan bilgi
0.85 SANİYE ASILI KALDI!
Yapılan ölçümlere göre Ronaldo, Galler maçında tam 76 santim yükseğe çıktı. Ayrıca havada 0.85 saniye asılı kalmayı da başardı. Portekizli yıldız şu anda dünyanın en iyi sıçrayan ve havada en uzun kalan futbolcusu durumunda. Laboratuvar koşullarında 86 santime kadar yükselebilen Ronaldo'nun bunu nasıl başardığı da merak konusu..

Havada asılı kalmak bilimsel olarak olmayacağı kanıtlandı.Yani adamlar araştırmadan etmeden haber sallıyorlar işte.Bony de yalandır.Orada çalışan adamın hayalindeki adamdır.Nasıl biz işte düşünuyorsak şurada şu adam oynamıyor gelsin bunu yazan da o şekilde yıldız takımda oynayacak potansiyelli ama takımında forma bulamayan isim sallayalım hadi mantığıyla.

Edit:
Kafa golleri konusunda fazla zorlanmayan CR7'nin, Galler maçında yerden tam 2.88 metre yükselmesi, sosyal medyada günün en çok paylaşılan fotoğraflar arasına girdi.Ronaldo'nun aynca Manchester United maçında 2.93'lük rekor zıplayışı da hatırlatıldı.

Yuh ya :asd22: en baba sıçrayan adamlar bile max 48 inch falan sıçrıyor bu neyin kafasıdır.

bir sorun goremedim
izah edersen, birlikte sorunun cozumu icin ugrasabiliriz

0.85 SANİYE ASILI KALDI!

Edit:

1 inch = 3 santim ?

0.85 SANİYE ASILI KALDI!

Edit:

Kimse Omam Bıyık reisin çıktığı arşa çıkamaz ildaş

omambiyikheader1.jpg

Arkadan oyunu sen mi kuruyon Aydin

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Hiç düşünen yok işte bunu. Höwedes bu işi beceremediğinden Hummels'i çok fazla arıyoruz diyen Alman spiker aklıma geldi. Geriden az da olsa oyun kurabilecek oyuncular olmalı. Rhodolfo Kjaer Skrtel gibi adamların mesela oyun kurma özelliği yok. Her takımda 1 havadan + bir karadan oynayabilecek 2 stoper ilk 11de bulunmalı.

murhan semih galatasaray'ın NEFERİDİR, ironi amaçlı avatarında bulundurmanı esefle kınıyorum emre çolakı gönderdiğin yetmedimi he?
inşALLAH 1 gün semih lolcan tarık donk umut hamit ss55 eray cem karacan gibi rezletlerin olmadığı bir takım görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt