Azer Agayev
Yeni Üye
- 26 Kasım 2015
- 31
- 0
- 366
hayırlı akşamlar baküden. her gece işten gelip varmı bi gelişme diye bakıyorum..oyuncu almaları biraz zaman ala bilir tamam da. mesela trabzona burağın çine satışından dolayı vereceğimiz para yerine donku vermemiz gibi bir haberi okusam eve geldiğimde çok mutlu olurum. oysa eve geliyorum siteyi açıyorum salih dursunun kamp fotoğrafını görüyor ve kuduruyorum. bir de yönetimin çıkıp cezaların kaç para olduğunu söylemesi lazım. dünya üzerinde sarı kartlar alan oyunculara sahip tek takım Galatasaray değil. kafalarına göre uygulamamı olur. yarın dursun gider ama yabancı basında sneijdere 2 milyon euro ceza başlıklı haberde dursunun değil Galatasarayın adı yazıldığı için kusura bakmayın ama bi daha kulubümüze yıldız falan nah gelir ! muslera kupa finalinde gs feneri yensin diye ceza 1 yıla insin diye kart alıyor sonra o karta ceza haa ? sabrinin karısı da ferrari ile i.... teki ile 300 km hız yapsın o sırada..baküdeyim ve istanbuldakı renktaşlarımın neden floryaya sadece 100-150 kişi gitti inanamıyorum. keşke sizin yerinizde olsam...
Moderatör tarafında düzenlendi: