Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paylaşamadılar çünkü resim başka birinin instegramın dan yayınlamış hehralde arkadaşları filandır internette bulursunuz filan dedi.
Ben orasında değilim işin, hep şu var bu var, hani nerde net kanıtlar, konuşup duruyorlar ama ortada net bişey hiç bir zaman olmuyor. Arkadaşının bilmem nesinin, olabilir, gerçekten bir mekanda çekilmiş olabilir ama burada en önemli faktör, ne zaman çekildi? Resmi olarak izinli olduğunda mı? Bunun kanıtını sundukları anda ben onlara gazeteci der, sneijdere gerekli tepkiyi taraftar olarak koyarım.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sneijder taraftarın onu sevdiğini biliyor ve bunu koz olarak kullanıyor. dün yaptığı paylaşımın tek sebebi de bu ve bunda da gayet başarılı oluyor. bunu düşünmemin sebebi ise yönetim ile anlaşmamasına rağmen sanki anlaşmış ve gelecek sene takımda oynamasının garantisini almış gibi paylaşım yapması.

Böylece Galatasaray taraftarının en aşağı yarısını arkasına alıyor. alttan alta yönetime bakın beni gönderirseniz bu taraftar isyan eder mesajını veriyor. bizim taraftar da bu oyuna çok güzel bir şekilde geliyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkalarının yalan haberlerini polemik yaratmak için kullananlara adminlerin yaptırım uygulamamasını da bir türlü anlayamadım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engin bey bu dediklerini link ya da videolarla delillendirirseniz çok iyi olacak zira bazı arkadaşlara gerçekleri göstermek lazım
Evet haklısın gerçekleri göstermek lazım, herkesin buna hakkı var ama herhangi birinin yaptığı şöyle olmuşta, bak şu resme değil. Net kanıtlar, görüntü ekrana, ne zaman çekildiğinin kanıtı, bunlar olmadıkça hem o görüntü hemde o görüntü öncesi konuşulanlar dedikodudan ibarettir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Evet Performansı yeterli değildi doğru, bunu sneijder kalsın diyenler bile bir kere inkar etmiyor. Ancak, Sneijderden önce tonlarca problem var ve bu adam kötü denilen hali ile bile bişeyler koyabilmiş ortaya. Şimdi Rica ederim büyük maçlar falan deme. Topu topu dört tane derbi oynanıyor ve derbilerin de genel olarak nasıl geçtiği ortada, rezil bir futbol oynanıyor.

32 Yaşında bir adamın, aslında bu yaşlarda getirebileceğimiz bir adamı, böyle rezilliklere başvurarak göndermek ne kadar doğru? İyi bir çalışma programı ile, iyi bir takım ile, ki hiç kusura bakmasın kimse takım çok önemlidir, 32 yaşında bir Sneijderin TEKRAR iyi bir performans gösterebilecek olması hiçte öyle burda lanse edildiği gibi imkansız değil.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sence sadece yönetim göndermek istese sneijder hic gitmek istemese bugüne kadar sneijder susup bekler miydi? Bu kadar taraftar desteğini bilen adam çoktan konusurdu. Bugüne kadar beklemesi neyi gösterir sana göre bende bunu bekledim.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

sneijder taraftarın onu sevdiğini biliyor ve bunu koz olarak kullanıyor. dün yaptığı paylaşımın tek sebebi de bu ve bunda da gayet başarılı oluyor. bunu düşünmemin sebebi ise yönetim ile anlaşmamasına rağmen sanki anlaşmış ve gelecek sene takımda oynamasının garantisini almış gibi paylaşım yapması.

Böylece Galatasaray taraftarının en aşağı yarısını arkasına alıyor. alttan alta yönetime bakın beni gönderirseniz bu taraftar isyan eder mesajını veriyor. bizim taraftar da bu oyuna çok güzel bir şekilde geliyor

Yani Dursun Özbek Sneijder'i göndererek Galatasaray menfaatine iş yapıyor ve oyuna gelen taraftar bunu göremiyor diyoyrsunu yanlış anlamadıysam değil mi?

Bu dediklerin olabilir cunku yonetim sneijder'in kalacagini dogrulamadi + GS muhabirleri durum hala ayni diyorlar

Renkdaşım sen farkında olmadan Dursun'un oyununa gelmişsin, büyük geçmiş olsun.

Ulannn feghouli yatmasın lannn lan yatmasın, gomis ve maicon da totem yapmıştım telefon arka planı koymuştum gelmişlerdi şimdide feghouli yi koydum. Alıştırdım kendimi bide offf

Ben orasında değilim işin, hep şu var bu var, hani nerde net kanıtlar, konuşup duruyorlar ama ortada net bişey hiç bir zaman olmuyor. Arkadaşının bilmem nesinin, olabilir, gerçekten bir mekanda çekilmiş olabilir ama burada en önemli faktör, ne zaman çekildi? Resmi olarak izinli olduğunda mı? Bunun kanıtını sundukları anda ben onlara gazeteci der, sneijdere gerekli tepkiyi taraftar olarak koyarım.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Dediklerine göre bu geldiğinde çekilmiş zaten yanında ki adam manipüle ediyorsun değince al bak dedi hatta kızdı gökhan denilen adam.

Sence sadece yönetim göndermek istese sneijder hic gitmek istemese bugüne kadar sneijder susup bekler miydi? Bu kadar taraftar desteğini bilen adam çoktan konusurdu. Bugüne kadar beklemesi neyi gösterir sana göre bende bunu bekledim.

Benim tanıdığım sneijder türkiyeye geldiğinde beri hiç bir zaman çıkıp konuşmadı. Yani yine bir varsayım, yine "dedikodu". Senin dediğin anlam da çıkabilir, benim dediğim gibi Türkiye'ye geldiğimden beri medyaya karşı izlediği politikaya da.

Misal dün yaptığı açıklama. Bu adama antrenman için okey verilmese, bu adamı floryadan içeri alırlar mı? Bak buda bir varsayım, kanıtım yok. Belkide gerçekten kendisine strateji olarak kullanıyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yani Dursun Özbek Sneijder'i göndererek Galatasaray menfaatine iş yapıyor ve oyuna gelen taraftar bunu göremiyor diyoyrsunu yanlış anlamadıysam değil mi?
gönderip göndermemek hayırlıdır hayırsızdır demiyorum. Yönetim ve sneijder arasında soğuk savaş var. Yönetim göndermek istiyor, sneijder ise Galatasaray haricinde düzgün bir teklif gelmediğinden gitmeye sıcak bakmıyor, giderse de sozlesmemin kalanini alip gideyim diyor. Yönetim ile arasında somut bir anlasma olmadan o paylaşımı yapması yönetime karşı elini güçlendirme amaçlı olduğunu düşünüyorum

beşiktaşlı gökhan mı?

Ulan bu foruma neler oluyor yaw, fbli başkanın sözü muteber sayılır, yıllarca bjk muhabirliği yapan süzme tinercinin sözleri muteber sayılır.

Ne günlere kaldık,

Dediklerine göre bu geldiğinde çekilmiş zaten yanında ki adam manipüle ediyorsun değince al bak dedi hatta kızdı gökhan denilen adam.

Bak yine sadece varsayım, gazeteci dediğin adam çıkacak takır takır açıklayacak. Bu Türkiye'de ki gazeteciler bu gizemli takılmayı çok seviyorlar ama bir çok kez, çok yüksek oranda ne kadar yalancı oldukları ortaya çıkıyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Benim tanıdığım sneijder türkiyeye geldiğinde beri hiç bir zaman çıkıp konuşmadı. Yani yine bir varsayım, yine "dedikodu". Senin dediğin anlam da çıkabilir, benim dediğim gibi Türkiye'ye geldiğimden beri medyaya karşı izlediği politikaya da.

Misal dün yaptığı açıklama. Bu adama antrenman için okey verilmese, bu adamı floryadan içeri alırlar mı? Bak buda bir varsayım, kanıtım yok. Belkide gerçekten kendisine strateji olarak kullanıyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Antremana okey vermemek gibi bir şey siz konusu olamaz. Yönetim zaten bunu sağlamak zorunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt