Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben dursun'un oyununa gelmedim renkdaş. sneijder bu paylaşımı yaptıktan sonra ilk anda ben de sneijder'in gerçekten takımda kaldığını, yönetim ile anlaştığını. 1 sene daha Galatasaray için mücadele vereceğini sandım. ama sonradan bir baktım ki hiç bir yerde yönetim ile sneijder'in anlaştığına dair bir haber okumadim. Bütün muhabirler durumun aynı olduğunu paylaşımdan önce ya da sonra herhangi bir gelisme olmadığını söyledi. hiç bir gelisme yokken sneijder'in böyle bir paylaşım yapmasının tek sebebi yönetime karşı elini güçlendirmektir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
siz gerçekten yönetimin izni, bilgisi olmadan, sneijderin floryaya girebileceğini mi inanıyorsunuz?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sneıjder hala topçumuz kımse nefret etmiyor siz gerçekleri söyleyenlere düşmanlar gözüyle bakıyorsunuz. çünkü maalesef duygusal yanınız sizi kör etmiş.
neyse yakında her şey ayan beyan açıklanır siz de şok olursunuz bize hak verirsiniz.

LR23wEhv

peki canım kardeşim, sen bu kişilerin dediklerine inanıyorsun, Engin kardeşim bu kişilerden kastım sen değilsin yanlış anlama, eyvallah saygı duyuyorum, herkes neye inanacağına kendi karar verir en nihayetinde. Ortada net kanıtlanmamış bir durum var, hepsi şu anda varsayım, dedikodu, çünkü ortada anlatılan bazı teklif dedikoduları, ekrana verilmeyen, ne zaman çekildiği kanıtlanmayan görüntüden başka bişey yok sonuçta. Bunun üzerinden sneijderin kalmasını istediğini belirten taraftarlara duygusal, toz kondurmayan, gibi etiketler yapıştırıyorsun ki birazda iğneleme var diye düşünüyorum bu kelimeler de. Peki senin inandığın dedin bu bilgilere, Sneijderin gitmesini istemeyen taraftarların inanmama hakkı yok mu? Sonuçta adam sadece bişeyler anlattı, görüntü olduğunu iddia etti ama ortaya net bir kanıt koyamadı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Tamam sen de haklısın. Lakin şurada gitmesini istemeyenlere hakaret eden bir kaç kişi dışında adam varmı? Oysa biz istemiyoruz diye adimiz kullanılmasa bile bir ton laf yazılıyor. Ki bizimde sneijder i sevme ya da beğenme zorunluluğumuz yok değil mi Kenan kardesim.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

sneıjder hala topçumuz kımse nefret etmiyor siz gerçekleri söyleyenlere düşmanlar gözüyle bakıyorsunuz. çünkü maalesef duygusal yanınız sizi kör etmiş.
neyse yakında her şey ayan beyan açıklanır siz de şok olursunuz bize hak verirsiniz.

Kime göre neye göre gerçekler :d

siz gerçekten yönetimin izni, bilgisi olmadan, sneijderin floryaya girebileceğini mi inanıyorsunuz?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

kadro dışı bile kalsa yönetim onu tesislere alır başka topçularla idmana çıkarır bu yönetimin hem hakkı hem görevidir. cavanda mesela kovuldu ama idmana çıkıyor .

Sneijderin gidisinden hosnut olan forumdaslar uce ayrilir:
1) Kuslar ve kus sempatizanlari
2) Naif arkadaslar
3) Futbol mazosistleri

Yönetiminin böyle bir imkanı ve yetkisi var, kendine takım bul deyip, kadro dışı bırakmak.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Kadro dışı bile bıraksan bu antremana çıkarmama anlamı tasimaz. Bak cavanda apachi si bugün florya da idi mecbur çıkacak çünkü. Sende takım olarak başlarına birini koymak zorundasın zaten.

Sniper olayı bizim taraftara çok yansıdı, yönetim çok büyük hata yaptı. İsteyerek zarar veriyorlar sanki.

Tamam sen de haklısın. Lakin şurada gitmesini istemeyenlere hakaret eden bir kaç kişi dışında adam varmı? Oysa biz istemiyoruz diye adimiz kullanılmasa bile bir ton laf yazılıyor. Ki bizimde sneijder i sevme ya da beğenme zorunluluğumuz yok değil mi Kenan kardesim.

Ben buna saygı duyarım, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ne olursa olsun kantarın topuzunu kaçırmamak lazım, bu hem forumda ki iki taraf için, hem taraftarlar tarafından futbolcularla karşı yapılanlar için hemde şu anda yönetimin sneijdere karşı yaptığı ve belkide sneijderin yönetime karşı yaptıkları için geçerli.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sneijder'e uygulanan mobbing hakkında ne düşünüyorsun?
olayların aslını bilmiyoruz. ben ne sneijder yüzde 100 haklıdır, ne de dursun yüzde 100 haklıdır demiyorum. ortada dönen bir şeyler var ve sneijder'in de sütten çıkmış ak kaşık olmadığını düşünüyorum. geçen sene Kasımpaşa maçının sonrası soyunma odasında neler konuşuldu bilmiyoruz? sneijder, de jong hocaya karşı yoğun idmanlardan dolayı cephe aldı mı bilmiyoruz. mesela bugün de ortaya başka bir iddia atıldı gökhan dinç'in söyledikleri. Bunlar doğru mu bilmiyoruz. biz sadece sneijder sevgimize binaen yorum yapıyoruz. mobbing haklı mı haksız mı bilmiyoruz. ama tek bildiğim şey ortada anlaşma olmadan sneijder'in anlaşmış gibi paylaşım yapıp taraftarın çoğunu heyecanlandırmış olması.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijderciler bende sneijder gitsin diyorum ama nefret falan etmiyorum. Sonuçta futbolcumuz, adamın yaptıkları ortada nankörlüğün lüzumu yok. Sadece sneijder in artık bu tempoyla oynayabileceği en iyi lig Amerika olarak düşünüyorum. İtalyada falan yerler sneijderi, bel olmuş meşe ağacı gibi sağa sola döndürmezler.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt