Mehmet Pıçak
Sarı Üye
- 10 Ocak 2013
- 879
- 0
- 706
iyi de güzel kardesim, transfer disinda bu takimin belini dogrultmanin bir alternatifi var mi?
Bugün icin bencede tek kurtuluş transfer ama ben genel durumdan bahsettim kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi de güzel kardesim, transfer disinda bu takimin belini dogrultmanin bir alternatifi var mi?
Konuyu acip sonra konusmayin mi dion Picak bey. Hea
Türkiye´de genel durum degismez.Bugün icin bencede tek kurtuluş transfer ama ben genel durumdan bahsettim kardeşim.
para harcamamiz gerek, kadro les durumda.Her geciken transfer haberi kulübün kasasında 3 5 kuruş fazla para kalmasına sebep oluyo
Feghouliiiiiiiiiiii
Marianooooooo
Sampiyooooon
Cimbooooom

para harcamamiz gerek, kadro les durumda.
Iki senedir tek bir basari yok, artik basari gelmesi gerekiyor.
Su anda bir sampiyonluk ile bile cok güzel paralar kazaniyorsun, sampiyonlaga giderken daha fazla mac kazanip, daha fazla paun ödülü, sampiyonluk ödülü, sampiyonlar ligine direk gruplara kalma ödülü ve sampiyonluk sayisina göre dagitilan ödül.
Bunun yaninda iyi oyuncular daha cok ve daha kolay forma, loca ve kombine sattirir.
Yaptigin yatirimin karsiligi her türlü var yani.
Bu orta saha ile başı alırız![]()
ortasaha mutlaka alınır da geçen sezonki gibi hakemler köpeklik yapmazsa sene sonuna kadar yarışta olur,ortasahasız da şampiyon oluruz.2015te hamzaya ragmen,savunma,ortasaha ve forvet olmadan şampiyon olduk ve 3 kupa aldık.
Orta saha mutlaka alınır diyosun da donk'a filan kalırsak geçmiş olsun.