- 15 Eylül 2009
- 65.287
- 11.725
- 2.993
bu vanquish de müslüman bir arkadasa benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizyon ve durum meselesi çok getirilemeyecek bir adam değil ama yönetim ve kulüp profili kötü son dönemde.Bırak kapıda yatmayı malum yerlerini pudralasalardı bile o adam bu lige gelmezdi ve gelmedi de......
Tudor, dinamik ve tempolu bir takim kuracagiz boyle bir karar aldik diyor. Ama daha bir tane 25 yas alti oyuncu alinmadi. Soyledikleri ile yaptiklari cok farkli simdilik.
feghouli yatmadıFegouli yatmış
Kono geliyomuş
TapaTalK
Alper mariano görüp görebileceğimiz en iyi beklerdenZor geliyorlar biliyorum da o zaman niye teklifte bulunuyoruz? Sonucta burada bir sacmalik var, iki oyuncu, bir mevki icin, ama aralarinda 10 yas fark var. Biri icin son transferi muhtemelen, digeri uzun yillar oynayabilecek ve hatta ileride hala satma imkanin elinde olacak.
Tuhaf.
Tempo yaşla mı oluyor? Alınan adamların hepsi gayet tempolu.Tudor, dinamik ve tempolu bir takim kuracagiz boyle bir karar aldik diyor. Ama daha bir tane 25 yas alti oyuncu alinmadi. Soyledikleri ile yaptiklari cok farkli simdilik.
Tete'nin kapısında yatıp onu alsalardı ya da çok beğendim o adamı izlediğim maçlarda.
bekler sağlam olursa sorun olmaz. beklerde ofansif olursa sctık.
Mariano'yu kim elestiriyor? Kotu oyuncu alirsan yasi fark etmez bence iyi okuyup dogru algilamak lazim yorum yapmadan once.25 yas altı bek aldık, savunma yapmasını bilmez, kademeye girmesini bilmez, sadece hücum. nasıl verim alacagız?
mariano elestiriliyor, yahu adam komple bek daha ne istiyorsunuz, sol bekede mariano kalitesinde biri gelecekse varsın 31-32 olsun.
Mariano yes
Olur inşfeghouli yatmadıpürüzler var ama görüşmeler sürüyor...![]()
Evet öyle, sadece transfer bazinda degil, su anda kadroda olan oyuncular acisindan bakincada böyle.Tudor, dinamik ve tempolu bir takim kuracagiz boyle bir karar aldik diyor. Ama daha bir tane 25 yas alti oyuncu alinmadi. Soyledikleri ile yaptiklari cok farkli simdilik.
Vizyon ve durum meselesi çok getirilemeyecek bir adam değil ama yönetim ve kulüp profili kötü son dönemde.
Yoksa Ajaxta oynaması Lyonda oynamasından daha iyidir. Lyon ilk 5e zor girer bu sezon.
Kanka naberYeter ulan daha dune kadar sabri oynadi 12 sene orda
Essekden inip deveye biniyoruz
31 yasindaymisda suymusda buymusda cicinho o yasda ligin icinden gecti
Yeterki devamliligi olsun
Birseyide begenin beeseeeee