- 21 Ocak 2010
- 72.677
- 51.108
- 5.003
maşallah akıyorNevzat Dindar: Galatasaray 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 Orta saha, 1 kanat 1 forvet alacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maşallah akıyorNevzat Dindar: Galatasaray 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 Orta saha, 1 kanat 1 forvet alacak.
belhanda'ya 10 milyon bonservis + 3350 maas verip cok daha iyi ve gerekli bir oyuncuya 5 bonservis verirken maasta cimrilik yapmak tam bir aptallikFLAŞ | Ali Naci Küçük: West Ham ile anlaşan Galatasaray, Feghouli için son teklifini 300 bin € daha arttırdı. Son teklif 2.8 Milyon €
Tudor yönetim tarafından orta saha için önerilen Arao(Flamengo) ve Fernando'yu(M.City) o bölge için daha hızlı oyuncu istiyorum deyip veto etti ve İmbula'yı gerekirse 20 gün daha bekleyebileceğini belirtti(Hürriyet)
Haber doğruysa Selçuk'un basında yazıldığı gibi baş adamı olmadığı mecburiyetten katlandığını düşünebiliriz.kesinlikle haklı ...hızlı derken illa 100 metreyi 10-11 saniyede koşsun değil..medel gibi ayakları çabuk bir adam istiyor belli ki..Zaten takımın düşüşü böyle başladı..Orta alanda çok ağır isimlerle oynuyoruz..
tudorun ağır idmanları olmasaydı semih hayatta gitmezdi mesela
şu cenk gönen malından kurtulacağımızada ayrıca seviniyorum
sabriyide es geçmeyelim
Nevzat Dindar: Galatasaray 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 Orta saha, 1 kanat 1 forvet alacak.
Haber doğruysa Selçuk'un basında yazıldığı gibi baş adamı olmadığı mecburiyetten katlandığını düşünebiliriz.
Ugur Karakullukcu mariano hakkinda öyle bir konuşuyor ki sanki antepten oyuncu getiriyoruz
Son anda Manchester City yerine PSG'yi seçen Dani Alves, yıllık net 14M € kazanacak. [Buzzspor]
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
podolski'yi yollamasıda doğru karar.
cavanda büyük ihtimal gidecek. selcuk'uda yollatır, merkeze sağlam iki topcu aldırırsa 20 yıllık Galatasaray'lı olarak gördügüm en kaliteli hoca olur.
bugün kart postal yolunu seçmişSemih bugün basınla vedalaştı mi kacirdim