Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FLAŞ | Ali Naci Küçük: West Ham ile anlaşan Galatasaray, Feghouli için son teklifini 300 bin € daha arttırdı. Son teklif 2.8 Milyon €
belhanda'ya 10 milyon bonservis + 3350 maas verip cok daha iyi ve gerekli bir oyuncuya 5 bonservis verirken maasta cimrilik yapmak tam bir aptallik

tudorun ağır idmanları olmasaydı semih hayatta gitmezdi mesela

şu cenk gönen malından kurtulacağımızada ayrıca seviniyorum

sabriyide es geçmeyelim

Tudor yönetim tarafından orta saha için önerilen Arao(Flamengo) ve Fernando'yu(M.City) o bölge için daha hızlı oyuncu istiyorum deyip veto etti ve İmbula'yı gerekirse 20 gün daha bekleyebileceğini belirtti(Hürriyet)

yalnız imbula yı bekleyecez derken selcuk-donk'a kalacak. tabi ağır adamlarsa hoca haklı, takıma seviye atlatmayacak oyuncuya ihtiyac yok.

kesinlikle haklı ...hızlı derken illa 100 metreyi 10-11 saniyede koşsun değil..medel gibi ayakları çabuk bir adam istiyor belli ki..Zaten takımın düşüşü böyle başladı..Orta alanda çok ağır isimlerle oynuyoruz..
Haber doğruysa Selçuk'un basında yazıldığı gibi baş adamı olmadığı mecburiyetten katlandığını düşünebiliriz.

tudorun ağır idmanları olmasaydı semih hayatta gitmezdi mesela

şu cenk gönen malından kurtulacağımızada ayrıca seviniyorum

sabriyide es geçmeyelim

podolski'yi yollamasıda doğru karar.

cavanda büyük ihtimal gidecek. selcuk'uda yollatır, merkeze sağlam iki topcu aldırırsa 20 yıllık Galatasaray'lı olarak gördügüm en kaliteli hoca olur.

Nevzat Dindar: Galatasaray 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 Orta saha, 1 kanat 1 forvet alacak.

Bu çapsız bunları alsın (hadi bir de benden olsun 1 eksiğe de fitim) iki forma almayan namerttir.... Tabii FUTBOLCU olursa aldıkları yoğurtçu kebapçı değil.... Bknz: Cavanda, De Jong, Serdar vs...

Feghouliye biraz daha az maaş ve imza parası verip alırız gibime geliyor Gomistekine benzer şartlar olur biraz daha hafifi tabi.

Haber doğruysa Selçuk'un basında yazıldığı gibi baş adamı olmadığı mecburiyetten katlandığını düşünebiliriz.

imbula gelse elimiz bayagı rahatlıyor. sonrasında selcuk'u sattırıp en kötü venkör'ü aldırır gibi. aldıramazsada (para yetmezse) imbula-tolga, imbula-donk'a bile razıyım. yeterki selcuk gidip yerine üst seviye bir merkez alınsın.

“Emre konusunda teklifler var. Ama şu anda Dortmund’a konsantre. Onu bozmuyoruz. Onun düşüncesi fit olmak. 25 Temmuz’a kadar kampı var. Hocası takımda uygun gçrmüyorsa yeni bir adım olacak. Ama kısa vadeli bir adım olacak.”
“EMRE PROFESYONELLİĞİ YENİ ÖĞRENİYOR”
“Hocası ve Dortmund ondan memnunlar. Ona sürekli destek veriyorlar. Çünkü Emre 6 ay içinde profesyonel oldu. Geçen sene onun için zor geçti. Emre profesyonelliği daha yeni öğreniyor. Biraz pişmesi lazım. ”
“EMRE’NİN DOĞRU BİR HARİTA ÇİZMESİNİ İSTİYORUZ”
“Emre de farkıda yeteneğinin. Emre de kendisi için en doğru seçimi yapmak istiyor. Doğru bir harita çizmesini istiyoruz. Ama kulüp bir tarih vermedi. Sadece gelen tekliflerin hepsini cevap vermeden bekletiyorlar. Satılacak bir isim olsa önveden hamlede bulunurlardı.”

“TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİRİZ”
“Eğer Dortmund ve hocası Emre’yi uygun görmezse ve gelişmesi konusunda sıkıntı yaratacaksa teklifleri değerlendireceğiz.”

“TÜRKİYE’DE GELECEĞİ YER BELLİ”
“Emre Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasaray’ı yakından takip ediyor. Ama Emre Türkiye’ye gelecekse geleceği yer belli.”

bu salagı Türkiyeye bırakmazlar.heleki fenerbahce falan..aykut 2 .hafta kadro dışı bırakır.şenolu ise dinleyecegini düşünmüyorum.bizde de tudor döver bunu.

Ugur Karakullukcu mariano hakkinda öyle bir konuşuyor ki sanki antepten oyuncu getiriyoruz

Kendisi en aklı başında denilen Galatasaraylı yorumcu.
Şu ekranlara çıkan hatta, buna radyoda dahil bir tane adam akıllı Galatasaraylı yorumcuya denk gelmedim.
Hem takımlarını savunma konusunda hemde doğru teşhisler yapma konusunda fener ve bjkli yorumcular genelde daha iyi oluyorlar.

fb hergün birini alıyor. 15 gün önce doumbia'yı getirdiler, dün emre mor. bakalım bugün kimi alacaklar. her gün güclerine güc katıyorlar. aykut bu gidisle avrupa ligi falan ne var ne yok süpürecek.

Feghouli de gelirse büyük iş yapmış oluruz. Müthiş yetenekli bir isim. Eğer imbula için Ağustosa kadar beklenecekse beklenmeye değer bence, takıma ciddi seviye artıracak bir adam çünkü. Vainquer kalitesinde topçu çok piyasada ama imbula farklı.

Şu yazılan haberler doğruysa Tudor'un futbolcudan anladığına tam olarak emin olabiliriz. Oynatacağı futbol ve teknik adamlığı konusunda tereddütlerim var ancak kesinlikle futbolcudan çok iyi anlıyor.

Tudorda ısrar ve sabır etmek şart. Temizliği yapsın, yeni kadroyu kursun. Olursa zaten çok iyi ve genç bir teknik direktöre sahip olacağız. Olmazsasa da en azından çok güzel bir kadroya sahip olmuş olacağız.

podolski'yi yollamasıda doğru karar.

cavanda büyük ihtimal gidecek. selcuk'uda yollatır, merkeze sağlam iki topcu aldırırsa 20 yıllık Galatasaray'lı olarak gördügüm en kaliteli hoca olur.

tudor en azından çöplerden arındırıyo takımı,dahada arındıracağa benziyo

hamza şerefsizi hem kalitesiz takım kurup hemde çöpleri takımda tutmuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt