Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşuna demagoji kasmayın yarın Chelsea çok kritik bir maç çıakcak olsa onların da hocalarına çıkıp santrafor transferi sorulur.

Sneijderci tayfanın gözü sarı-kırmızı değil de sadece Sneijder'i gördüğü için anlayamıyorlar.

Koskoca klüpte tek mevzu Sneijder oldu arkadaş. Sonuca erince hep birlikte öğreniriz ne olacağını işte nedir bu tezcanlılık.
Önemli olan yarın ki maç ve Galatasarayımızın tur atlamak için uygun skoru koparabilmesi.

Ben tudorun konusmalarini begeniyorum gayet sert ve otoriteli

1 aydır kulübün başkanı ve hocasının çocuk gibi konudan ve kameralardan kaçması olabilir mi bunun nedeni?

Yani Galatasaray taraftarının sonucu olumsuz olmayacağnı beklediği maçtan (olabilir o ayrı) sezonun bütününü etkileyecek transfer, Sneijder gibi konuları merak etmesi gayet normal. Dünyanın hemen her büyük takımında benzer şeyler olurdu. 19 Haziran'dan bu yana kamp yapan takımın hocasının veya sportif direktörü kimse O'nun çıkıp kamp deerlendirmesi, transfer planlaması, gidecekler veya kalacaklar hakkında konuşması gerekiyordu. Taraftara atardan çok kulübün yönetim tarzını eleştirmek gerek.

Büyük ya da küçük bir maç sonuçta kupada devam etmen için önemli. Sneijder konusunu bugünün konusu değil. Yapmadı Ömer konuşmadı ne yapalım şimdi yarın sahaya takım çıkacak her şeyden önceye bu meseleyi koyalım.

Kararlılığın olmadığı yerde başarı olmaz.

Benim istediğim cevap: KALIYOR. Tudor'un vereceği cevap: İSTEMİYORUM GİDİYOR!

Bu kadar basit!

Demek ki net değil. Cevap verilecek bir durum yok zaten. Basın toplantısında pat diye cevap verecek kadar net bir durum olsa çoktan duyardık zaten.

Lig Mayıs'ta bitti, 2.5 aydır Dursun ile Tudor ne yaptı???

Artik bu sneijder konusunda sonuca ulasalim. Ya kalsin ya gitsin yeter artik la gecistirip duruyolar taraftari aptal yerine koyuyolar.

taraftarı aptal yerine koymuyorlar renkdaş. sadece taraftar, taraftar olduğundan dolayı aceleci davraniyor ve net cevaplar istiyor. olay basit aslında. kulüp göndermek istiyor ama 4.5milyon vermek istemiyor. sneijder de bizden daha iyi teklif alamadığından ya kalayım diyor ya da 4.5'umu verin gideyim diyor. maddi olarak sıkıntıları olmayan bir kulüp olsaydık çoktan yollamıştık sneijder'i. ama sıkıntılarımız olduğundan ne kadar kurtarırsak o kadar kardır diyoruz. bu sebeple kesin ve net açıklamalar yapılmıyor.

Büyük ya da küçük bir maç sonuçta kupada devam etmen için önemli. Sneijder konusunu bugünün konusu değil. Yapmadı Ömer konuşmadı ne yapalım şimdi yarın sahaya takım çıkacak her şeyden önceye bu meseleyi koyalım.

Ben Tudor'un bugün verdiği cevabı yanlış bulmuyorum. Burada kulübün genel yönetim anlayışını eleştiriyorum. Mesela hoca Pazartesi günü kampın sonu geldiği için kameraların önüne geçse ve bir değerlendirme yapsa bir çok soru cevap bulur ve maçın bir gün öncesine kalmazdı. Antalyaspor hocası bile TRT'de kamp değerlendirmesi yapıyor. Kurumsal yönetişim yok kulüpte malesef. Bu öncelikle yönetimin suçu. Taraftar merak eder, normal yani.

Neyse takım içi dengeler içimizden çıkarırız Tarzı sözler duymuyoruz en azından

Tudor'un Sneijder'la ilgili herhangi bir aciklama yapmasina gerek yok

Durum netlestigi zaman konusmasi tabiki daha dogru olur akil var mantik var

Sneijder'i istemiyorum derse ve Sneijder gitmezse nasil olacak bu is,veya tersi de olabilir

İşte gitmesini istediği için konuşmuyorum diyor. Kalmasını istese, umarım sorun biran önce çözülür ve aramıza katılır minvalinde konuşurdu.

Sacma sapan yerlerden vurmayin yaw

Taktigini oyun felsefesini begenmeyebilirsiniz ama Sneijder hakkinda konusmadi diye elestirmek sacmalik

Sneijder'in gidecegi veya kalacagi kesinlesmeden konusmasi takima Zarar verir,görüsülen oyuncu yilligi 900 Bin olan cavanda degil 5 milyon euro olan Sneijder

Tudor hala balayı döneminde sanıyor kendini. Heyecanla bekliyoruz Tudor'un Galatasaray'ını.İki vasat takıma karşı 3 penaltı dışında bir numarasını göremedik.

yönetimle sneijder in arasında ki bir konu bu.ne diye işvereniyle karşı karşıya gelsin ki adam.

siz hala Fatih Terim le karıştırıyorsunuz gelen td leri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt