Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Boşuna demagoji kasmayın yarın Chelsea çok kritik bir maç çıakcak olsa onların da hocalarına çıkıp santrafor transferi sorulur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijderci tayfanın gözü sarı-kırmızı değil de sadece Sneijder'i gördüğü için anlayamıyorlar.
1 aydır kulübün başkanı ve hocasının çocuk gibi konudan ve kameralardan kaçması olabilir mi bunun nedeni?
Yani Galatasaray taraftarının sonucu olumsuz olmayacağnı beklediği maçtan (olabilir o ayrı) sezonun bütününü etkileyecek transfer, Sneijder gibi konuları merak etmesi gayet normal. Dünyanın hemen her büyük takımında benzer şeyler olurdu. 19 Haziran'dan bu yana kamp yapan takımın hocasının veya sportif direktörü kimse O'nun çıkıp kamp deerlendirmesi, transfer planlaması, gidecekler veya kalacaklar hakkında konuşması gerekiyordu. Taraftara atardan çok kulübün yönetim tarzını eleştirmek gerek.
Kararlılığın olmadığı yerde başarı olmaz.
Benim istediğim cevap: KALIYOR. Tudor'un vereceği cevap: İSTEMİYORUM GİDİYOR!
Bu kadar basit!
Kararlılığın olmadığı yerde başarı olmaz.
Benim istediğim cevap: KALIYOR. Tudor'un vereceği cevap: İSTEMİYORUM GİDİYOR!
Bu kadar basit!
Artik bu sneijder konusunda sonuca ulasalim. Ya kalsin ya gitsin yeter artik la gecistirip duruyolar taraftari aptal yerine koyuyolar.
Nerde konustu Tudor? Transferler hakkinda birsey dedimi ?
Lig Mayıs'ta bitti, 2.5 aydır Dursun ile Tudor ne yaptı???
Büyük ya da küçük bir maç sonuçta kupada devam etmen için önemli. Sneijder konusunu bugünün konusu değil. Yapmadı Ömer konuşmadı ne yapalım şimdi yarın sahaya takım çıkacak her şeyden önceye bu meseleyi koyalım.
2.5 ay mi
Boşuna demagoji kasmayın yarın Chelsea çok kritik bir maç çıakcak olsa onların da hocalarına çıkıp santrafor transferi sorulur.
Tudor'un Sneijder'la ilgili herhangi bir aciklama yapmasina gerek yok
Durum netlestigi zaman konusmasi tabiki daha dogru olur akil var mantik var
Sneijder'i istemiyorum derse ve Sneijder gitmezse nasil olacak bu is,veya tersi de olabilir