Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden Lise 1. sınıf Matemateik dersinin ilk ünitesi mantık ile ilgiliydi. Önermeler, bağıntılar filan öğretiliyordu.

Önerme 1: Sneijder iyi oyuncu
Önerme 2: Galatasaray iyi oyunculardan takım kurmalı
Önerme 3: Galatasaraylılar en iyi oyuncualrdan kurulu takımı talep etmeli

Önerme 3 için Önerme 2, Önerme 2 için Önerme 1.

Önerme 1 > Önerme 2 için
Önerme 2 > Önerme 3 için

Önerme 4. Kuşlar.

Bu önermenin yukarıdaki koşullu önermeler ve bağıntılar ile alakası yok.

vasfinin askeri olabilir

o her takıma gönül verir,gönlü bol bi kardeşim

e7a684aaebfb47adb73ecf5a4297efa7.png

Twitter Sneijder'i bende seviyorum da bu kadari da beyinsizlik ulan ne kullaniyo bunlar

Tudor oyuncu ve kulüp görüşür en doğru kararı verecekler dedi diye

10. hafta kovulursun inş falan deyip ana bacı küfür ediyorlar

Uefadan elenmemizi de istediklerini ayrıca ekliyorlar

Şimdi bunlar Galatasaray'lı mı yoksa Sneijderspor'lu mu? (deyince kızıyorlar ama bence öyleler)

Twitter ve facebook'ta tonlarca böyle sözde taraftar görmek mümkün.

Şimdi bunlar Galatasaray'lı mı yoksa Sneijderspor'lu mu? (deyince kızıyorlar ama bence öyleler)

Sneijdersporlu flan da hos seyler degil bunlar beyinsizsporlu tudor sanki akhisarin hocasi tobe yarabbim kufur ettircekler

Herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz ama. Sneijder'e de hem burda hem sosyal medyada hakaret edenler var. Hatta ana bacı sövenler de var. Onlara ne diyeceğiz Galatasaray oyuncusuna küfür ediyorlar diye?

Sneijder ile ilgili en ufak birşey söyleyene aynı damgayı vuruyorsunuz. Kusura bakmayın ama ben hem Tudor'un başarılı olmasını istiyorum hem de Sneijder'in kalmasını.

Böyle bakacaksak Tudor gerekirse takımı düşürsün ama şu Sneijder'i yollasın şeklinde düşünenler de var diyebiliriz. Forumda bile var 2-3 kişi.

Sneijdersporlu flan da hos seyler degil bunlar beyinsizsporlu tudor sanki akhisarin hocasi tobe yarabbim kufur ettircekler
Takımından bana ben Sneijder'i istiyorum diyor çocuk gibi bu o yola çıkıyor valla.
Tabii Sneijder'i her destekleyen o mal gibi değil ama onun gibilerinde sayısı çok

Önce Belhanda şimdi de Tudor'a sövüyorlar :D

Herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz ama. Sneijder'e de hem burda hem sosyal medyada hakaret edenler var. Hatta ana bacı sövenler de var. Onlara ne diyeceğiz Galatasaray oyuncusuna küfür ediyorlar diye?

Sneijder ile ilgili en ufak birşey söyleyene aynı damgayı vuruyorsunuz. Kusura bakmayın ama ben hem Tudor'un başarılı olmasını istiyorum hem de Sneijder'in kalmasını.

Böyle bakacaksak Tudor gerekirse takımı düşürsün ama şu Sneijder'i yollasın şeklinde düşünenler de var diyebiliriz. Forumda bile var 2-3 kişi.
Yoo bak altta mustafa'ya cevap verirken sneijder'i her seven aynı değil ama bunun gibiler çokça var dedim

Çin ekibi Jiangsu Suning, Lorient'in 28 yaşındaki forvet oyuncusu Benjamin Moukandjo'yu 5 milyon Euro'ya transfer etti.

gitti benim adam

Eskiden Lise 1. sınıf Matemateik dersinin ilk ünitesi mantık ile ilgiliydi. Önermeler, bağıntılar filan öğretiliyordu.

Önerme 1: Sneijder iyi oyuncu
Önerme 2: Galatasaray iyi oyunculardan takım kurmalı
Önerme 3: Galatasaraylılar en iyi oyuncualrdan kurulu takımı talep etmeli

Önerme 3 için Önerme 2, Önerme 2 için Önerme 1.

Önerme 1 > Önerme 2 için
Önerme 2 > Önerme 3 için

Önerme 4. Kuşlar.

Bu önermenin yukarıdaki koşullu önermeler ve bağıntılar ile alakası yok.

Cahit Arf görse gözleri dolardı :005:

Búrak‏ @bnjmn_w 41 dk.41 dakika önce
Daha fazla
Lemina STSL istemiyor.Yok görüşmeler yavaş ilerliyormuş da sıkılmış da...bla bla palavra

İlginç :D birine gönderme var :D

başganı ve Tudor u istemeyenler Sneijder üzerinden vuruyor

başgan Sneijder i istemiyor Tudor üzerinde oynuyor

Sneijder Tudor u istemiyor taraftar üzerinden vuruyor

Tudor un isteyip istememesiyle alakalı net bir bilgimiz yok ama basın Tudor üzerine atıyor

işi zor

Takımından bana ben Sneijder'i istiyorum diyor çocuk gibi bu o yola çıkıyor valla.
Tabii Sneijder'i her destekleyen o mal gibi değil ama onun gibilerinde sayısı çok

Önce Belhanda şimdi de Tudor'a sövüyorlar :D

Benim icin oncelik Galatasaray tek ayar oldugum mevzu sneijder mevzusunun uzamasi bi aciklama yapilmamasi . tudor tuttugum takimin hocasi yalan yok en sevdigim oyuncular muslera ve sneijder ama tudor sneijderi yolluyacak flan diye de Tudorun basarisiz olmasini istiyosam yarina kalkmak nasip olmasin. Sonucta tudorun basarisizligi demek tuttugum takimin basarisizligi demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt