Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEjWLvpXUAApPxI.jpg

İsveç
6.png

Keske elensek, tudor beyefendi gitsede yeni tdmizle sneijderimizle yeni transferlerimizle yolumuza baksak.

Impratore Igor Tudur'a Laf yok !
Anti-Tudorculari tek tek yok edecegiz

Sensiz Kalmadı tadı bu sonbaharın
Yazamadım bu satırlara
Hatıram olsun bu şiirim
KALBİMDEKİ İMPARATORA.

IGOR_T.jpg

Son düzenleme:
Takımından bana ben Sneijder'i istiyorum diyor çocuk gibi bu o yola çıkıyor valla.
Tabii Sneijder'i her destekleyen o mal gibi değil ama onun gibilerinde sayısı çok

Önce Belhanda şimdi de Tudor'a sövüyorlar :D
alayı gerizekalı.sneijdersporlu ya sneijdersporlu deriz hoşu boşu yok

Tudor: "Sneijderi benden daha başarılı kariyere sahip diye göndermek istiyorum, ama çıkıp bu konuda gerçekleri konuşamıyorum korkumdan dolayı."

Otoritersen hadi yüreğinle açıkla yükü üstüne al o halde Tudor.

Bu arada Sneijder konusunda bence %70 yönetim istemiyor %30 Tudor. İhaleyi daha çok TUdor'a yıkıyorlar gibi geliyor bana en başından bu yana.
2 sene önce transfer yapamadılar. Belki para yoktu bilmiyorum. İhaleyi Hamza'ya yıktılar "İçimizden çözeriz" dedirttiler, Hamza'yı kullandılar. Şimdi de Sneijder konusunda Tudor'u kullanıyorlar.

Tudor: "Sneijderi benden daha başarılı kariyere sahip diye göndermek istiyorum, ama çıkıp bu konuda gerçekleri konuşamıyorum korkumdan dolayı."

Otoritersen hadi yüreğinle açıkla yükü üstüne al o halde Tudor.

Şöyle boş boş twitter ergeni sözlerini taşımayın şuraya.

Sneijder büyük yıldız olarak bu takıma gelmiş ve seveni çok. Hadi sen hocasın karar ve ipler senin elinde. Ama bu kadar önemli oyuncunun hakkında olup bitenleri öğrenmekte bizim hakkımız değilmi? Hangi sebeplerden gidecek giderse bilmek hakkımız değilmi?

Otoriter hoca çıkar açıklar.

Neyse yine buralar sneijder assa sneijder yukari olmus.
Sonra ugrarim.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt