Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Bu sene bizden yine birsey olmaz..
Sen Ünal Başgan'ı çok ararsınız diye konu açıp, herkes tarafından taşlanan, sonra da haklı çıkan renktaş değil misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene bizden yine birsey olmaz..
Yok o ben değilim.Ben bizden bu sene birsey olmaz derken kendi kendimizin altına dinamit koyuyoruz anlamında söyledim.Sen Ünal Başgan'ı çok ararsınız diye konu açıp, herkes tarafından taşlanan, sonra da haklı çıkan renktaş değil misin?
Yok o ben değilim.Ben bizden bu sene birsey olmaz derken kendi kendimizin altına dinamit koyuyoruz anlamında söyledim.
De Marke Sports @demarkesports 4 dk.
Keske elensek, tudor beyefendi gitsede yeni tdmizle sneijderimizle yeni transferlerimizle yolumuza baksak.
De Marke Sports @demarkesports 4 dk.
TRANSFER - Çin ekibi Tianjin Quanjian, Köln'ün golcüsü Anthony Modeste'yi 36 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.
![]()
Bu ne
alayı gerizekalı.sneijdersporlu ya sneijdersporlu deriz hoşu boşu yokTakımından bana ben Sneijder'i istiyorum diyor çocuk gibi bu o yola çıkıyor valla.
Tabii Sneijder'i her destekleyen o mal gibi değil ama onun gibilerinde sayısı çok
Önce Belhanda şimdi de Tudor'a sövüyorlar![]()
Tudor: "Sneijderi benden daha başarılı kariyere sahip diye göndermek istiyorum, ama çıkıp bu konuda gerçekleri konuşamıyorum korkumdan dolayı."
Otoritersen hadi yüreğinle açıkla yükü üstüne al o halde Tudor.
2 sene önce transfer yapamadılar. Belki para yoktu bilmiyorum. İhaleyi Hamza'ya yıktılar "İçimizden çözeriz" dedirttiler, Hamza'yı kullandılar. Şimdi de Sneijder konusunda Tudor'u kullanıyorlar.Bu arada Sneijder konusunda bence %70 yönetim istemiyor %30 Tudor. İhaleyi daha çok TUdor'a yıkıyorlar gibi geliyor bana en başından bu yana.
Tudor: "Sneijderi benden daha başarılı kariyere sahip diye göndermek istiyorum, ama çıkıp bu konuda gerçekleri konuşamıyorum korkumdan dolayı."
olmayan şeyi nasıl kullanacakGüzel kafaymış güle güle kullan.