Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insanlari kücümsemek ne kadar kolay yaw

Karabukun hocasiymis,bu mantikla Sneijder'da Utrecht'in topcusu

Böyle bir sacmalik olabilir mi

Hocam Cavanda zaten kadro dışı. Oyuncunun gideceğini açıklanır sonra anlatırsın . Tak adamın maliyetini karşılayamadın kaldı o zaman ne olacak? Adama Karabük'ün hocası olarak geldi diyip küçümsersen biz burda birbirimizi yeriz , hiç bir yere varamayız , üstelik Sneijder bence de gitmemeli ama anlatamıyorum.

Küçümsemiyorum elbette. Ama sen Galatasaraya gelip büyük şans elde etmişin. Taraftarın sevgilisini dışlamak bu kadar basit olmamalı diyorum sadece. Sneijderle iyi ayrılıp ilerde iyi anmak istiyor bu taraftar. Takıma bu kadar emek ve marka değeri kazandırmış Sneijderi bu konuda savunmak hainlik oluyorsa, taraftarın getirdiği Tudorun yine taraftarına yaptığı ne oluyor ayrı soru. Sneijderın sebepsiz şekilde Floryada kadro dışı olması benim içime sınmıyor.

Önemli bir maç öncesi futbolcularımızın konsantrasyonu bozulmasın diye transferler açıklanmıyordur, bu kadar kafaya takmayın.

Chelsea den sonra şimdide arsenal taraftarları sulanmaya başladı Feghouli ye

@arsenal_ball adlı kişinin Tweetine göz at: Twitter
Mal mı lan bunlar :D

O kadar imkanları var daha iyisini istesesinler

Bizde o imkanlar olsa hem daha iyisini isteriz hem de baya başarılı olmuştuk şimdiye kadar

Ben iddia ediyorum bizim lige de EPL'de olduğu gibi yabancı zengin sermaye girsin 3-5 seneye bizim lig daha iyi olur ve takımlarımız daha çok başarılı olur özellikle biz

O kadar para harcıyorlar ama avrupa kupalarında genellikle çöpler

Galatasarayın Hocası hakkında doğru konuşsun kuşlar.Tudoru yedirmeyiz.

Klasik fbjk operasyonu ne zaman ki ayağa kalkacak olsak benzer olaylarla vurmaya çalışıyorlar.

Bu kezde sneijderi öne sürüyorlar ama nafile mayısata görüşeceğiz alayınızla..

Kim olacak?... melo giderken sıradan bir oyuncu gitmiş gibi ses çıkarmayan,selçuk,semih,yasin gibi çöpler için tek eleştiri yapmayan,adı orta sinif turkiye milli takım için 3.sag bek alternatifi olarak bile geçmeyen sabri'yi yıllardır bu kulüpte en iyi sağ bek olarak lanse edip iyi futbolcu olduğunu söyleyen,donk' u yeni melo gibi paketleyip bize sunan,ıbrahimovic gündeme geldiğinde burak yilmaz'a ayıp olur almayın diyen,şampiyonlar ligine katildigimiz sezon burak_umut forvet,tarik_sabri sağ bek ve selcuk_bilal orta saha rotasyonumuzu yeterli gören fener medyası ve bu adamlarin tuzaklarina yillardir dusen bir grup taraftar..Daha o kadar şey var ki..Bu sezon da yıllardır gomdukleri sneijder'i yalayıp tudor' a ve kurulması muhtemel yeni düzene darbe vurmayı amaclayacaklar.ondan sonra gelsin hamza,gelsin devre arasında sabri...
Fener medyasi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt