Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N'Diaye vardı o da gitti zaten.Belki Westham'da aşı tutmazsa seneye falan kiralık alınır
Çok fazla Afrika kökenli oyuncu doldurmak da doğru değil belhanda ve gelirse feghouli olacak zaten. Doğru pazar bekler de ( Afrika da olabilir ) ve orta saha da Brezilyalilar , ileri ucta mümkün olduğunca Avrupa ve Latin Amerikalı topçular. N'diaye bu sene düştü geçen yıla göre bu arada.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DEjGzqeXoAEnhRu

Hoca nereye daldi gitti acaba

Yoksa akli orta saha transferinde mi

Bize adam yiyen orta saha lazım yoksa bu iş öyle iki top çalsın da yana versinle olcak işe değil rakibi ısıracak ve dikine de oynayabilecek biri. Zaten bu adamın kalitesi ne kadar iyiyse yanında biz bile oynasak iş yaparız o yüzden her ne kadar SGK primi bekleyen Selcuk'da olsa ısıran orta saha ile birazcık kıpırdama olur

Çok fazla Afrika kökenli oyuncu doldurmak da doğru değil belhanda ve gelirse feghouli olacak zaten. Doğru pazar bekler de ( Afrika da olabilir ) ve orta saha da Brezilyalilar , ileri ucta mümkün olduğunca Avrupa ve Latin Amerikalı topçular. N'diaye bu sene düştü geçen yıla göre bu arada.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düşmesi normal.Adam hayatı boyunca belki de bir daha bir sezonda bu kadar maça çıkmayacak.Osmanlı bitti zaten takım olarak.2-3 hafta daha olsa küme düşen takım Osmanlı olurdu.Onu da hesaba katmak lazım

Solbeke acaba Chelsea'deki Baba'yı kiralayamaz mıyız? Tudor hocamız Conte ile sıkı fıkıydı bir ara

Yahu arkadaş şu Tudor'u anlamıyorum. İyi güzel bir şeyler yapmaya çalışıyorsun fakat elindeki oyuncuları neden küstürüyorsun?
Kampa oyuncu çağırmamak saçmalık resmen. De Jong'un bizdeki performansını hiç beğenmedim ama kampa alıp neden denemiyorsun adamı? Al kampa o çok övündüğün çalışmanı yaptır. Kondisyonu sağlam, vücudu fit bir De Jong şu ligde iş yapmasın camdan atlarım.

Baktın vurdumduymaz takılıyor. İkinci kampa götürme. Aynısı Sneijder için de geçerli. Tarık, Donk gibi kazmalara şans verip şu adamlara verilmemesi komik. Bu iki adamında yıllık maliyetleri yüksek. Talipleri de yok ise bu adamları kullanmak zorundasın. Kazanmak yerine işleri daha da kötüye götürüyor. İkisininde sözleşmesini fesih etsen 10 milyon € gitti. Yerine adamda alamayacak hale geleceksin. Hiç kafa yok bu Tudor'da. Gelecek oyuncular boşa geliyor. Keşke hiç transfer yapmasalar da Dursun gidene kadar biraz daha sabretsek.

Daha kötü ne yapılabilirdi?, diye aklımdan geçiriyordum ki bizim Ümit Davala' nın DK saç modelini hatırladım. Kararsız kaldım ikisi arasında:confused:...
"Savaşçı" hissi veriyordu o saç stili Ümit'e bence ben de beğenmesem de :D

Burada Griezmann mahallenin aptalı gibi çıkmış.

sent via GSC

13 Temmuz Perşembe

Lig'e kalan gün 29

Selçuk - Tolga - Donk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt